Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 02.01.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara trenirka za samo 14.99 eura, Esmara tajice veličina XS-L za samo 4.99 eura, Esmara ženska potkošulja, veličina S-XL za samo 3.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 02.siječnja 2024.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara trenirka za samo 14.99 eura, Auriol naočale za čitanje, u praktičnom etuiju, dostupne u raznim dioptrijama, za samo 1.99 eura, pomagalo, različite vrste za samo 1.49 eura, Esmare/Livergy pidžama, veličina za nju XS-L, veličina za njega M-XXL; po hit cijeni tjedna, set za samo 8.99 eura.

Esmara tajice veličina XS-L za samo 4.99 eura, Esmara Termo tajice koje optimalno pristaju zahvaljujući elastanskom vlaknu Lycra, udobno mekane i tople zavaljujući pahuljastoj unutrašnjooj strani, veličina XS-L za samo 6.99 eura, Esmara ženske gaćice od čistog pamuka, bez smetajućih bočnih šavova, veličina S-XL za samo 6.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Esmara ženska potkošulja, veličina S-XL za samo 3.99 eura, Parkside LED reflektor s 2 zasebno zakretna reflektora za optimalno osvjetljenje, s 3 načina osvjetljenja, oba reflektora zajedno ili svaki pojedinačno, pogon na baterije za samo 9.99 eura, Parkside kliješta za zakovice, s 4 različite glave zakovica uključujući ključ za montiranje za 6.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Parkside magnetni držači alata, set za samo 5.99 eura, Parkside viličasto-okasti ključevi, veličine 8-10-13-14-17mm, račva sa 72 zuba, set za samo 11.99 eura, Parkside narezna svrdla i rezači navoja, pogodno za izradu, popravak i narezivanje metričkih ISO navoja i navoja u preciznoj izvedbi, pogodno za unutarnji i vanjski navoj, set za samo 13.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, GradnjaOdjeća.