Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 19.04. i od 22.04.2021. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara grudnjak za dojilje za samo 49.99 kuna, slikovnica, različiti naslovi za 29.99 kuna, Ultimate Speed zatezači, set za 99.99 kuna, Ultimate Speed set za poliranje farova za samo 79.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 19.travnja od 22.travnja 2021.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara grudnjak za dojilje za samo 49.99 kuna, Meradiso set za dječji krevetić, s preciznim prošivima koji sprečavaju pomicanje punjenja, s punjenjem napravljenim od 100% recikliranog materijala, set za samo 69.99 kuna, slikovnica sa zvučnim efektima, različiti naslovi za samo 55 kuna.

Slikovnica, različiti naslovi za 29.99 kuna, Motorola digitalni audio monitor, s DECT tehnologijom bez smetnji, uz prikaz sobne temperature, te uz mogućnost dvosmjerne komunikacije, s LCD zaslonom s pozadinskim osvijetljenjem, dometa do 300 metara na otvorenom, te uz prijenosno i punjivu roditeljsku jedinicu za samo 399 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Ultimate Speed zatezači, set za 99.99 kuna, Parkside LED svjetiljka 2u1, sa snažnim LED diodama, uključujući USB kabel za punjenje, s magnetom i vješalicom, te s ugrađenom litij-ionskom punjivom baterijom, uz mogućnost automatskog uključivanja/isključivanja, te uz bočno i p0rednje svjetlo s ručnim prekidačem za samo 89.99 kuna, i razne druge Lidl akcije proizvoda za Vaš vrt.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Ultimate Speed set za poliranje farova za samo 79.99 kuna, Ultimate Speed podložak za auto sjedalo koji štiti originalnu presvlaku od prljavštine i habanja, prikladan za sjedala s bočnim zračnim jastucima, uz optimalnu udobnost zahvaljujući 4-slojnom sastavu i granuliranoj strukturi, za samo 39.99 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Vrt i Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 19.travnja i od 22.travnja 2021.godine do prodaje zaliha.