Lidl kataog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 15.01.2024. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Silvercrest Kitchen Tools toster uz 6-stupanjski regulator jačine pečenja za samo 9.99 eura, Silvercrest Kitchen Tools preklopni roštilj za tostiranje ili roštiljanje za 32.99 eura, Brita filteri za vodu, set od 3 komada za 17.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 15.siječnja 2024.godine do prodaje zaliha.

U novom Lidl katalogu potražite: Silvercrest Kitchen Tools toster uz 6-stupanjski regulator jačine pečenja za samo 9.99 eura, Ernesto aluminijska duboka tava s visokovrijednim slojem protiv prijanjanja, prikladna za sve tipove štednjaka osim indukcijskog, za samo 14.99 eura, Ernesto tava za palačinke, prikladna za sve tipove štednjaka osim indukcijskog za samo 6.99 eura.

Silvercrest Kitchen Tools preklopni roštilj za tostiranje ili roštiljanje za 32.99 eura, Ernesto set lonaca od nehrđajućeg čelika, koji štedi energiju zbog ravnomjerne i brze raspodjele topline, prikladno za sve tipove štednjaka, uključujući indukcijske, debljine dna cca. 1.9mm, set od 6 dijelova za samo 24.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Brita filteri za vodu, set od 3 komada za 17.99 eura, Brita vrč s filterom za vodu, model Aluna, koji podsjeća kad je vrijeme za zamjenu filter uloška, pogodno za pranje u perilidi posuđa, osim poklopca, set za samo 16.99 eura, Ernesto termo boca od nehrđajućeg čelika, zapremnine 500ml za samo 4.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home visoki ormar s 3 podesive police za 55 eura, Livarno Home miješalica s funkcijom uštede vode, uz 2 stupnja podešavanja za optimalnu regulaciju protoka vode, uz 35mm kartušu neznatnog šuma s keramičkom pločicom, te uz dva fleksibilna priključna crijeva, za samo 32.99 eura po komadu.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, GradnjaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 15.iječnja 2024.godine do isteka zaliha.