Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 03.12. i od 06.12.2018. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog neprehrane donosi novu ponudu odjeće i opreme za bebe  malu djecu iz linije Lupilu, kao i dobar izbor odjeće, sportske odjeće, obuće i druge ponude za odrasle, kao i alat,a sve po vrlo povoljnim cijenama. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte i dalje povoljno u Lidlu. Ponude vrijede od 3. i od 6. prosinca 2018. godine do prodaje zaliha.

Iz ponude novog Lidl kataloga izdvajamo: dječja sportska majica od pliša Esmara ili Pepperts za smo 79.99 kn po komadu, tajice za djevojčice sa visokim udjelom pamuka i elastanskim vlaknom za 44 kn po komadu, traperice Esmara super skinny fit kroja, veličina od 34-44 za samo 89.99 kn.

Vertikalna glodalica za višenamjensku i preciznu obrsdu drva, plastike, laganih građevinskih materijala i obojenih metala za samo 299 kn po komadu, set za bušenje drveta za precizno bušenje u drvene konstrukcije, set za samo 139 kn, potporni stalak od visoko opteretivog čelika, visine podesive u 7 stupnjev do max 130 cm za 149 kn po komadu također su u Lidl katalog ponudi.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Sportska jakna Livergy s visokim udjelom pamuka te pahuljastom unutarnjom stranom za samo 99.99 kn, Esmara haljina sa visokim udjelom viskoznih i elastanskih vlakana, veličina od 32-58 za samo 77 kn po komadu, traperice Livergy straight fit kroja, sa visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina od 48-68 za samo 89.99 kn, muške cipele Livergy sa fleksibilnim TPR potplatom, veličina od 41-46 , par za samo 109 kn, majica Livergy sa visokim udjelom pamuka za samo 44 kn po komadu, vesta Lupilu od čistog pamuka, set od 2 komada za samo 79.99 kn…

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane, a za još više dobrih ponuda provjerite i ostale kataloge iz rubrika  Odjeća , Za djecu, Tehnika ili Kućanstvo

Novi Lidl katalog vrijedi od 3. i od 6. prosinca 2018. godine do prodaje zaliha.