Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 29.03. i od 01.04.2021.

Novi Lidl katalog donosi: Silvercrest štapni mikser za samo 69.99 kuna, Ernesto lonac s poklopcem za samo 179 kuna, Ernesto set za ulje i ocat za samo 39.99 kuna, Parkside razdjeljnik ili priključci za vrtno crijevo za 29.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede od 29.ožujka i od 01.travnja 2021.godine. Prelistajte cijeli katalog i otkrijte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Silvercrest štapni mikser za samo 69.99 kuna, Silvercrest kuhalo za vodu s dnom od oplemenjenog čelika s prikrivenim grijačim elementom, uz mogućnost automatskog isključivanja, te sa zaštitom od kuhanja bez vode, s prikazom stanja vode i filterom za kamenac koji se može izvaditi, snage 350W za samo 111 kuna.

Ernesto lonac s poklopcem za samo 179 kuna, Ernesto kuhinjski nož s oštricom od kvalitetne cirkonij keramike, uključujući zaštitu za oštricu, dužine oštrice cca. 16cm, za samo 34.99 kuna, Ernesto noževi s priborom, set od 5 različitih noževa s oštricama od nehrđajućeg čelika za samo 59.99 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Ernesto set za ulje i ocat za samo 39.99 kuna, Ernesto držač krpa za posuđe, od nehrđajućeg čelika, s EVA-zaštitom od grebanja, koji odgovara svim uobičajenim vratima ormara i ladicama s okvirom vrata do 2cm za samo 24.99 kuna, Ernesto kuhinjsko pomagalo od nehrđajućeg čelika za samo 39.99 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Parkside razdjeljnik ili priključci za vrtno crijevo za 29.99 kuna, Parkside prskalica za vrtno crijevo, aluminijske izvedbe ručki, s protukliznim mekim ovojem, kompatibilna sa svim standardnim sustavima za navodnjavanje vrta, za samo 33 kune, tepih u izgledu trave, s mogučnošću dobrog oticanja trave zahvaljujući drenažnim čepićima za samo 55 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Vrt i Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 29.ožujka i od 01.travnja 2021.godine.