Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 27.12.2019. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Livergy muška pidžama, veličina od M-XXL, set za 79.99 kuna, Lenco karaoke mikrofon sintegriranim bluetooth stereo zvučnikom za 199 kuna, Crivit sportski grudnjak, s košaricama raznih veličina za samo 33 kune, i ostale Lidl akcije. Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve. Ponude vrijee u periodu od 27.prosinca 2019.godine do prodaje zaliha.

U novom Lidl katalogu potražite: Livergy muška pidžama, veličina od M-XXL, set za 79.99 kuna, Esmara/Livergy papuče u izgledu filca, s protukliznim TPR potplatom, veličina za nju od 37-41, a za njega od 41-46, po hit cijeni tjedna za samo 49.99 kuna, Pepperts dječja pidžama s visokim udjelom pamuka, veličina od 122-164, set za samo 55 kuna.

Lenco karaoke mikrofon sintegriranim bluetooth stereo zvučnikom za 199 kuna, Silvercrest Kitchen Tools električni fondue, s kontinuirano podesivim termostatom i odvojivim loncom od oplemenjenog čelika, uključujući 8 vilica od oplemenjenog čelika, snage 1500W za samo 199 kuna , Livarno Lux LED svjetiljka sa staklenim nitima, s 3 LED diode s efektom izmjene boja, uz pogon na baterije za samo 19.99 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Crivit sportski grudnjak, s košaricama raznih veličina za samo 33 kune, Silvercrest fitnes narukvicas LCD zaslonom u boji, kojia uključuje brojač koraka i mjerač frekvencije srca, s prikazom vremena, zaštićeno od prskanja vode, snižena 100 kuna, sada za samo 199 umjesto za 299 kuna, i razne druge Lidl akcije odjeće.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Crivit funkcionalna majica koja se brzo suši i regulira vlagu, na popustu od 33 posto za samo 33 umjesto za 49.99 kuna, Ernesto nož s oštricom od nehrđajućeg čelika, s ručkom od drveta bambusa ili nehrđajućeg čelika, za 49.99 kuna po komadu.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike  Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 27.prosinca 2019.godine do prodaje zaliha.