Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 25.04.2013 do isteka zaliha

Lidl katalog neprehrana od 25. 4. – Nova odlična Lidl ponuda neprehrambenog asortimana koja vrijedi od četvrtka, 25. travnja 2013. godine. Pogledajte odličnu ponudu odjevnog tekstila i obuće za cijelu obitelj, artikle za udopunjenje uređenja Vašeg vrta i doma i svu potrebnu opremu za vrtni roštilj, samo u novom Lidl katalog izdanju.

 

Ponuda odjeće za tople dane hit je ovog Lidl katalog izdanja. Moderne i prozračne haljine za ljetne večeri u dvije varijante krojeva i nekoliko boja za samo 59,99 kuna naš su favorit ovog tjedna. Pronađite ih na 3. stranici novog izdanja Lidl katalog.  Uskladite ih s šarenim grudnjacima za samo 44,99 kuna i gaćicama u istim bojama i dezenima već od 39,99 za dva komada.

 

Sportsku garderobu najpovoljnije ćete obnoviti uz novi Lidl katalog. Tenisice Kappa muške i ženske za samo 189,00 kuna, sportske pamučne hlače kroja koji odlično pristaje za samo 59,00 ili topovi za samo 55,00 kuna za set od dva komada, ponuda su koju je teško nadmašiti.

 

Lidl otvara sezonu roštilja, kako sa ponudom kataloga prehrane, tako i u ponudi neprehrambenih artikala. Okrugli roštilj za smo 189,00 kuna ili električni za 499, te gratis Grill Meister vrećica uz kupnju roštiljske opreme očekuju Vas zajedno s ostalom „roštiljskom“ ponudom na stranicama 4. i 5. Novog Lidl katalog izdanja neprehrana.

 

Potražite i trampolin ili pješćanik za dječju vrtnu zabavu, te vrtne ležaljke, suncobrane i solarne lampe po zaista povoljnim cijenama. Novi Lidl katalog donosi Vam cvijeće, umjetnu travu i vrtnu mehanizaciju, kao i male kućanske aparate, sve to po akcijskim cijenama.

 

Pronađite sve niske cijene, pogledajte novi Lidl katalog neprehrana.

 

Pogledajte i ostale Lidl kataloge i pratite Lidl s nama. Usporedite ovu ponudu, pogledajte još neki od kataloga iz rubrika Odjeća, Eksterijer ili Vrt.

 

Sezona roštilja, dječja vrtna zabava i priprema za gradsku ljetnu šetnju, sve po akcijskim cijenama – novi Lidl katalog.