Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 24.02. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Ernesto daska za rezanje dimenzija cca. 375x25cm za 44 kune, Miomare LED nastavak za sve uobičajene mješalice, svijetli u 3 boje za 33 kune, Crivit potkapa veličina od S-XL za 44 kune, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede od 24.veljače 2020.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Ernesto daska za rezanje dimenzija cca. 375x25cm za 44 kune, Silvercrest kuhalo za vodu, s kućištem od nehrđajućeg čelika, s prikazom stanja vode i filterom protiv kamenca koji se može izvaditi, po hit cijeni tjedna za samo 149 kuna, toster s 6 stupanjskim regulatorom jačine pečenja, uz automatsko isključivanje ako se tost zaglavi za 159 kuna.

Miomare LED nastavak za sve uobičajene mješalice, svijetli u 3 boje za 33 kune, Parkside organizatori, kutije koje se mogu koristiti pojedinačno ili u kombinaciji, 3 komada za samo 84.99 kuna, Powerfix sanitarna kutna kliješta za cijevi, vodoinstalaterska kliješta i kliješta za sifon, 3 komada za samo 89.99 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Crivit potkapa veličina od S-XL za 44 kune, cerada za motocikl, sintetička tkanina otporna na kidanje s unutrašnjom stranom od poliesterskog vlakna, dimenzija cca. 245x80x145cm za samo 99.99 kuna, Crivit pojas za bubrege s dvostrukim zatvaračem na čičak za individualno reguliranje širine, veličina M-XL za 44 kune, i razne druge Lidl akcije odjeće.

S akcijske ponude novi Lidl katalog predstavlja i: Powerfix kistovi, 10 komada za 55 kuna, Florabest gumene klompe, robusne, perive i lagane za održavanje, uz neklizajući potplat s profilom, veličina od 36-41 za nju i od 40-47 za njega za samo 44 kune, Parkside vrtni fli za samo 17.99 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike  Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 24.veljače 2020.godine do prodaje zaliha.