Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 02.01.2019. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi izbor muške i ženske funkcionalne odjeće za sportske aktivnosti, pribora i pomagala za vježbanje, ali i drugih Lidl akcija neprehrane; prelistajte katalog, provjerite ponudu i kupujte povoljno u Lidlu. Ponude vrijede od 2. siječnja 2019.godine do prodaje zaliha.

U novom Lidl katalogu potražite: Muške sportske hlače veličina od 44-58 za 69.99 kn, ženske funkcionalne tajice koje se brzo suše i reguliraju vlagu zahvaljujući funkcionalnom Topcool vlaknu za samo 59.99 kn po komadu.

Funkcionalna majica, dostupna za nju i njega, za samo 37.99 kn po komadu, set traka za vježbanje koje omogućuju učinkovit trening za cijelo tijelo, te u svom sastavu sadrži 2 trake za fitness i 2 gume za fitness od lateksa, za različite intezitete treninga, set za 49.99 kn, lopta za gimnastiku koja podržava pokretljivost kralježnice i jača leđnu muskulaturu, promjera dimenzija 65 cm za 69.99 kn također su u Lidl katalog ponudi.

Novi Lidl katalog preporuča i slušalice Silvercrest koje uključuju 3 para zamjenjivih jastučića za uši, dužine kabela cca. 120 cm za 24.99 kn, sportski grudnjak Crivit s jastučićima koji se mogu izvaditi, veličina od S-XL za 74.99 kn po komadu, Crivit swing steper koji služi za treniranje mišića nogu, bedara, stražnjice i gornjeg dijela tijela za 359 kn, Crivit ženske funkcionalne tajice sa snažnim učinkom oblikovanja, veličina od S-XL za 79.99 kn po komadu.

Meradiso jastuk sa visokokvalitetnom jezgrom od elastične spužbe s memory efektom za samo 55 kn, muška potkošulja Livergy od čistog pamuka, veličina od M-XXL za samo 27.99 kn, Bresser povećalo s LED svijetlom za 79.99 kn još su neke od aktualnih  Lidl katalog ponuda.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane, a za još više dobrih ponuda provjerite i ostale kataloge iz rubrika Outdoor,   Odjeća ,  Tehnika ili Kućanstvo

Novi Lidl katalog vrijedi od 2. siječnja 2019.godine do prodaje zaliha.