Lidl katalog Igračke Božić

Lidl katalog Igračke Božić

Lidl katalog Igračke Božić vrijedi od 18.11.2019. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi posebnu ponudu igračaka: Playtive Junior ljuljačka za samo 299 kuna, Playtive Junior drvena slagalica, različite vrste za samo 39.99 kuna, Playtive Junior set za igru za samo 129 kuna, Dickie Spielzug vozilo, realna kopija vozila u omjeru 1:36 za 59.99 kuna, te ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 18.studenog do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Playtive Junior ljuljačka za samo 299 kuna, Playtive Junior drvene puzzle koje potiču motoriku i prepoznavanje oblika, različiti motivi, za 14.99 kuna, Playtive Junior drvene kocke za slaganje koje kroz igru unapređuju kreativnost, spretnost i preporznavanje oblika, za samo 69.99 kuna.

Playtive Junior drvena slagalica, različite vrste za samo 39.99 kuna, Playtive Junior didaktička drvena igračka koja potiče motoriku, prepoznavanje oblika i logičko razmišljanje, različite vrste, za samo 69.99 kuna, Playtive Junior didaktička drvena igračka koja razvija kreativnost, motoriku i logičko razmišljanje, različite vrste za samo 44 kune, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Playtive Junior set za igru za samo 129 kuna, Playtive Junior drvena staza za kuglanje koja potiče spretnost u igri i koordinaciju u prostoru, uključuje 6 staklenih kugla, različite vrste za samo 88 kuna, Playtive Junior drvena vozila, kompatibilno s Playtive Junior drvenim željeznicama, različiti setovi za samo 24.99 kuna, te razne druge Lidl akcije iz rubrike za djecu.

S odjela sniženih igračaka novi Lidl katalog predstavlja i: Dickie Spielzug vozilo, realna kopija vozila u omjeru 1:36 za 59.99 kuna, Lena vozilo, pogodno za igru na otvorenom, različiti modeli za 139 kuna, Carrera trkaća staza, uključujući 2 utića, različiti modeli za samo 249 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Za djecu ili  Božić 2019.

Novi Lidl katalog igračaka vrijedi od 18.studenog 2019.godine. do prodaje zaliha.