Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog Božić vrijedi od 13.12. do isteka zaliha

Pogledajte odličan Lidl katalog s ponudom proizvoda za nadolazeće blagdane.

Lidl katalog Božić na posebnoj akciji povodom Božića 2012 godine donosi super ponudu artikala raznih namjena za svako domaćinstvo. Upravo zbog raznolikosti sniženog asortimana, njegova obujma i dobre ponude kao i niske cijene odlučili smo Lidl katalog proglasiti katalogom tjedna!

Naime, Lidl katalog donosi odlične poklone povodom Božića 2012 godine i to posebno za one najmlađe. Tu je dječja konzola sa 200 igrica za samo 279 kuna. Tu su i pikada koja koštaju samo 199, a od ove konkurentne igre može se napraviti i zabava za cijelu obitelj. Naravno, tu je i posebna ponuda zimskih pidžama za ljepše polovice za samo 69.99 kuna. Kako je poznato da su upravo ljepše polovice često zimogrozne, tu je savršenstvo izuma, električni grijač za noge koji koša 139 kuna, što je bitno jeftinije od ijedne druge ponude!

Izvrsni Lidl katalog ovog tjedna snizio je i razne artikle iz skupine tehnika pa je tu predobar poklon za jače polovice, a to je jedan retro gadget – moderni player za gramofonske ploče koji košta samo 999 kuna. Naravno, po istoj cijeni dolaze i super kućne kamere kojima možete snimiti tople obiteljske trenutke, a Božić 2012 je idealna prilika da započnete tu tradiciju!

Na akciji Lidl kataloga nalaze se i drugi izvrsni pokloni poput ručnih satova za samo 222 kune te zimskih jakni po cijeni od samo 169 kuna.

Što je još ovog tjedna pripremio Lidl katalog pogledajte kod nas a što su spremili drugi trgovci pogledajte u rubrici “Odjeća” i “Tehnika“.

Pogledajte i vrhunske delikatese u Lidlu idealne za poklon: Deluxe i Exelsia