Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog alati vrijedi od 16.05.2013 godine do isteka zaliha

Lidl katalog alat -Posebno izdanje Lidl katalog alat predstavlja Vam najatraktivnije artikle u tjednu vrhunskog alata u Lidlu. Pogledjte novi Lidl katalog alat i počevši od 16. svibnja pa do isteka zaliha  nabavite kvalitetni alat, spremnike  i police za alat te radnu odjeću  po najpovoljnijim cijenama. Pogledajte novi Lidl katalog alat i potražite proizvode s oznakom “Hit cijena” za najveću uštedu i najvišu kvalitetu.

Hit tjedna vrhunskog alata u Lidlu –  sabljasta pila  pogodna za piljenje drva, plastike i metala samo  359,00 kuna,   akumulatorski štapni odvijač sa 6 podesivih stupnjeva i jedan dodatni stupanj 159,00 ili  set alata i odvijača koji sadrži 4 križnaodvijača  4 ravna odvijača i 8 odvijača za preciznu mehaniku te 20 brtava i adapter sve s ergonomski oblikovanim ručkama za samo 99,99 kuna – potražite sve artikle s oznakom Hit cijena u novom Lidl katalog izdanju alat.

Novi Lidl katalog alat nudi Vam još pregršt vrhunskog alata, prelistajte Lidl katalog alat i pronađite akumulatorsku udarnu bušilicu odvija za č 599,00 kuna, ručnu brusilicu za  159,99, uređaj za rezbarenje za  199,00 ili ubodnu  nagibnu pilu za a 349,00 kuna. Set brtava Lidl katalog Vam nudi za  44,0 kuna a  potražite i dijamantnu univerzalnu brusilicu i kliješta za  rezbarenje., set s nareznim svrdlima 20 komada za  89,99 kuna.

U novom Lidl katalog alat izdanju pronaći ćete i  muški radni  kombinezon za samo  119,00, kuna, snižene cijene polica za alat, kutija spremnika za mali i veliki alat i još štošta. Visokotlačni strugač nabavite po akcijskoj cijeni od 139,00 umjesto 159,00  kuna.

Izdvajamo super cijenu kovčega s alatom uredno i pregledno organiziranog za 479,00 kuna ili kovčeg sa 128 dijelova univerzalnog alata za samo 259,00 kuna. Sve to i još više u tjednu vrhunskog alata u Lidlu, koju vam ponudu predstavlja novi Lidl katalog alat.

Prelistajte novi Lidl katalog alat, za za sav ostali asortiman Lidla; prehranu, odjeću, kućni tekstil, posuđe, igračke i drugo, potražite neki od aktualnih kataloga u našoj stalnoj rubrici Lidl katalog. Što je novo u Lidlu pročitajte u našoj rubrici Lidl, u kojoj pratimo aktualna događanja u Lidl prodajnim mjestima. Pratite sve Lidl akcije s nama, ali i druge povoljne ponude u našoj rubrici Eksterijer  i kupujte uz značajnu uštedu.

Tjedan vrhunskog alata u Lidlu – novi Lidl katalog alat.