Lidl katalog akcija

Lidl katalog akcija

Lidl katalog akcija

Lidl katalog akcija vrijedi od 06.09 do 09.09. 2012. godine

Ljetni mjeseci su vrijeme kada smo obično na odmoru i ne posvećujemo toliko pažnje našim kućama i
stanovima. Jesen je zato idealno vrijeme da osvježimo naš životni prostor temeljitim čišćenjem.

Lidl je ovaj tjedan za svoje kupce pripremio pregršt kvalitetnih proizvoda za čišćenje po izuzetno povoljnim cijenama.

Od četvrtka, 6. rujna, pa sve do isteka zaliha, traje Lidlova akcija na sredstva za čišćenje. Riječ je o akciji u koju su uvršteni proizvodi kvalitetnih robnih marki poput W5, Formil i AquaPur, a u ponudi su najrazličitiji proizvodi – od deterdženata za pranje rublja i suđa do sredstava za čišćenje kožne obuće, torbi i namještaja.

Za vaše rublje, tu je Sredstvo za pranje rublja Formil Aktiv (8 kg, 79,99 kn), s aktivnom formulom za savršenu čistoću i njegu s učinkom već od 20 stupnjeva C, a za vašu perilicu, Sredstvo za održavanje perilica rublja koje omogućava dugovječan rad (2 x 250 ml, 24,99 kn). Vaša kupaonica ponovno će zablistati uz pomoć Pjene za čišćenje kupaonice ili pak WC školjki (500 i 600 ml, 14,99 kn) i Sredstva za čišćenje tuš kabine (750 ml, 11,99 kn).

Nemojte zaboraviti na tepihe, s kojega tvrdokorne mrlje i nečistoće možete ukloniti Sredstvom za čišćenje tepiha (750 ml, 14,99 kn), a i vaše posuđe može dobiti novi sjaj uz koncentrirano Ekološko sredstvo za pranje posuđa s dodatkom lavande (500 ml, 11,99 kn).

U vašem kućanstvu nikad ne može biti dosta Krpa za čišćenje (razne vrste – pakiranje, 14,99 kn) ili pak Maramica za čišćenje WC-a (15 kom za 6,99 kn). Tu su i Impregnirana krpa za prašinu (20 kom, 9,99 kn) čije elektrostatičko privlačenje prašine osigurava higijensku čistoću te razni Električni osvježivači prostora (25 ml, 24,99 kn).

Prelistajte ovu Lidl katalog akciju – Količine su ograničene!

Za ostale Lidl kataloge pratite ovaj link: Lidl. Ukoliko želite saznati radno vrijeme vama najbližeg Lidl centra, pratite ovaj link: Lidl radno vrijeme.