Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog vrijedi od 28.03.2013 godine do isteka zaliha

Lidl katalog ribolov donosi sjajnu ponudu ppreme za outdoor uživanciju. Točnije, Lidl katalog ribolov donosi sjajnu ponudu za sve profesionalne, amaterske i rekreativne ribolovce.

Na akciji Lidl kataloga tehnike za ribolov našla se razna oprema, od samog pribora za pecanje do pribora za pecaljke i pecaroše. Hit tjedna je svakako set za ribolov koji sad košta samo 199 kuna, a tu je i set za ribolov s kutijom za mamce, mamcima i alatom za namještanje silka, uzice, utega, varalica i ostalih detalja na ribičkom štapu.

Osim samih ribičkih štapova, tu je u Lidl katlaogu tehnike za ribolov i sjajna ponuda na sotlice za raslkpanjae s naslonom po cijeni od samo 89.90 kuna, a na akciji se nalaze i mašinice po akcijskim cijenama od samo 169 kuna.

Lidl katalog ribolov donosi i silk na akcijskoj cijeni kao i meredov koji sad košta 69.90 kuna, a tu je i stalak za držanje štapova koji na ovoj posebnoj akciji košta samo 99.99 kuna. Što je sve pripremio Lidl katalog tehnike za ribolov pogledajte iznad članka!