Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog prehrana

Lidl katalog vrijedi od 18.04. do 24.04.2013 godine

Lidl katalog prehrana do 24. 4. –  Novi Lidl katalog donosi Vam izdvojenu tjednu ponudu najpovoljnijih namirnica – Rajčica mini grapolo samo 11,99, svježe lisnato tijesto 250 grama 4,99, svježa pljeskavica sa sirom  17,99, Formil prašak za pranje rublja 8 kg samo 79,00, 20 posto popusta na razne vrste žitnih pahuljica, 33 posto na odabrane pekarske proizvode i još mnogo toga pronaći ćete u novom Lidl katalog prehrana izdanju.

 

Nove tjedne akcije u Lidlu odlična su prilika za povoljnu kupnju osnovnih artikala bez kojih niti jedno kućanstvo ne može. Lidl katalog do 24. 4. donosi Vam samo najbolje iz Hrvatske i Europe na svim prehrambenim odjelima, kao i na odjelu higijenskih potrepština u Lidlu i sve to po sniženim cijenama. Pronađite točne datume trajanja pojedinih akcija i napunite svoju tjednu košaricu uz značajnu uštedu uz novi Lidl katalog.

 

Iz ponude novog Lidl katalog izdanja izdvajamo veliku XXL akciju; od četvrtka 18. 4. pa do isteka zaliha u Lidlu nabavite velika akcijska pakiranja omiljenih proizvoda sa dijelom sadržaja gratis; voćni krem jogurt Yogosan sa 50 posto sadržaja gratis, voćni sokovi razni 33 posto, fileti haringe i P extra salama 25 posto ili  pasirana rajčica i Dulano narezane salame 20 posto, zaista su odlična ponuda. U sklopu XXL akcije u novom Lidl katalog izdanju pronađite i svježe mljeveno svinjsko meso po 16,99,  ulje za prženje 5 litara za 59,99, Floralys 24 role toalet papira za 27,99, Formil prašak za pranje rublja 8 kg za samo 79,00 i još mnogo mnogo XXL akcijske ponude.

 

Sniženi su i pekarski proizvodi, pa svježi kruh stoji samo 3,99, kukuruzni 5,99, baguette 3,99 a pošećerani dounat 1,99. Iz novog Lidl katalog izdanja svakako izdvajamo i akcijsku ponudu voća i povrća kao što su bijelo grožđe, ananas i mini rajčica grapolo te kratkotrajnu ponudu delikatesnog francuskog sira i svježeg bureka sa sirom.  Ne propustite ni akciju od 10 posto sniženja na Toujours dječje pelene od ponedjeljka 22. do srijede 24. travnja.

 

Pogledajte novi Lidl katalog za najnoviju akcijsku ponudu, a svu ostalu Lidl redovnu i akcijsku ponudu pratite u našim rubrikama Lidl katalog i Lidl akcija. Pratite i ostale novosti iz Lidla na našim stranicama.

 

Za najpovoljniju kupnju usporedite i ostalu sličnu ponudu,  odaberite neki od kataloga  iz rubrike Prehrana.

 

Novi Lidl katalog donosi Vam najbolje iz Hrvatske i Europe od 15. do 24. travnja i to po akcijskim cijenama, pogledajte novi Lidl katalog.