Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog vrijedi od 21.03. do 24.03.2013

Lidl katalog prehrane koji vrijedi do 24 ožujka donosi najbolje od Hrvatske i EU prehrane i ponude. Tako su se na akciji našle brojne domaće ali i uvozne namirnice u Lidl katalogu prehrane.

Tako je Lidl katalog prehrane na akciji pripremio tikvice po cijeni od 9.99 kuna, a snižen je i ananas po cijeni od 9.99 kuna. Osim toga, snižen je i kruh preko 25 posto koji se može kupiti već od 4.44 kune.

Lidl katalog prehrane donosi i akciju na svježe meso pa se mljeveno meso može kupiti po 12 posto manjoj cijeni, točnije za 20.99 kuna. Na akciji Lidl kataloga prehrane su i hrenovke te kobasice, ali i suhomesnati proizvodi u Lidl katalogu prehrane. Lidl je pripremio i veliku akciju artikala za kućanstvo poput sredstava za čišćenje i pranje rublja te održavanje higijene. Naravno, valja istkanuti i njihovu bogatu ponudu slastica i slatkiša, a na akciji se nalaze i neke vrste instant kave.

Na akciji je Lidl pripremio i mliječne proizvode poput Dukat jogurta koji je snižen preko 20 posto i sad košta  tek 8.48 kuna. Što je sve pripremio Lidl ovog puta pogledajte u aktualnom letku!