Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog od 27.03. do 02.04.2014 godine

Novi Lidl katalog donosi najpovoljnije cijene namirnica i higijenskih proizvoda iz Lidl-a za aktualno razdoblje, kao i posebnu ponudu raznih specijaliteta za blagdansku trpezu. Pogledajte sve Lidl katalog ponude i kupuje najpovoljnije. Ponuda je aktualna od 27. ožujka do 2. travnja 2014. godine.

Sve za najukusnije uskrsne blagdane potražite na stranicama novog Lidl katalog broja: kolutići od kozica za lako serviranje, Cammembert sir, Soft sirevi, talijanska dimljena šunka, Premium salama, talijanska Bresaola salama i slatke delicije Profiteroles, Tiramisu, Creme Brulee, rolada od sladoleda raznih okusa  i još više ukusnih poslastica očekuje Vas u ovom Lidl katalog broju.

Iz redovne ponude prehrane u novom Lidl katalog broju izdvajamo: American steak snižen 14 posto za 19,99, pile svježe za 18,99, akcijska cijena pilećeg filea od 37,99, talijanski baguette za samo 2,49, 20 posto snižene odabrane Carosio riže, orah, badem ili lješnjak na kratkotrajnoj ponudi za 5,99 kuna za 100 grama.

Na stranicama novog Lidl kataloga otkrijte Lidl proizvod godine prema Facebook anketama i nabavite ga uz 20 posto popusta te proizvode mjeseca u protekloj godini koje za vrijeme trajanja kataloga možete nabaviti po 10 posto nižoj cijeni.

Iz ponude higijenskog asortimana Lidl katalog ovoga tjedna posebno preporuča povoljne cijene Cien proizvoda za osobnu higijenu.

Ne propustite ni odlične vikend ponude na posljednjoj stranici kataloga i uštedite pri kupnji dimljene slanine, tortelina i njoka, piva i čokolada.

Prelistajte novi Lidl katalog prehrane i saznajte za sve novosti na policama Lidl prodavaonica i sve najpovoljnije cijene u aktualnom razdoblju. Pratite Lidl s nama i dalje i ne propuštajte Lidl akcije. Ovoga tjedna preporučamo Vam i novi Lidl katalog neprehrane  s odličnim ponudama pidžama, ribolovnog asortimana ali i drugih artikala.

Želite li još više dobrih ponuda namirnica, zavirite u našu rubriku Prehrana i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Lidl katalog vrijedi od 27. ožujka do 2. travnja 2014. godine.