Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog od 20.8.

Lidl katalog traje od 20.8. do isteka zaliha

Novi Lidl katalog Grčki tjedan donosi vam akciju na proizvode specifične za Grčku kulturu i Grčko podneblje. Grčke masline, Grčki namaz, pljeskavica na Grčki način, Gyros na Grčki i sve ostalo što ima veze s Grčkom proizvodi su koji obilježavaju akcijsku ponudu u Lidlu ovaj tjedan.

Lidl vam u svom Lidl katalogu osim odličnih Grčkih proizvoda, donosi i akciju ponedjeljkom od danas (20.08.) u kojoj možete pronaći prehranu i prehrambene namirnice za svakodnevno korištenje, većinom stranih proizvođača, pogledajte svježe pile po pult cijeni, 1.5kg za 18.49kn, I Love Milka Praline, 30% niža cijena, 125g samo 15.99kn, pureći medaljoni -30%, 27.99kn, pakirana toast šunka, 150g, 9.49kn, topljeni sir također -30%, 200g 6.99kn i Vanish 1+1 gratis uz kratkotrajnu ponudu Ožujskog grejp piva od litre.

Od ostalih Lidl akcija u ovom Lidl katalogu, pogledajte svježe meso i rajčicu po pult cijeni. U četvrtak djeci omiljeni Čokolešnik 2+1 gratis, 3 od 200g sada koštaju 21.38kn, Nescafe Gold -28%, tjestenina s jajima -33%, pureća posebna 2+1 gratis, cijena za pakiranje 21.98kn.

Ne prehrambeni proizvodi također se nalaze u ovom Lidl katalogu, pogledajte akcijsku ponudu proizvoda za vrt, domaćinstvo tj. kućanstvo i aktualnu školsku godinu, tj. ponudu školskog potrošnog pribora i ostalih nužnih potrepština za skori početak školske godine.

Sve u svemu, široka i dobra ponuda iz Lidl-a ovaj tjedan, Grčki tjedan se čini vrlo zanimljiv, posebno što proizvodi iz ovog Lidl kataloga idu uz trenutno doba godine, poneki artikli stvarno povoljni i primamljivi, zaključak je da svakako vrijedi zaviriti glavom i bradom u ovaj Lidl katalog, a i osobno posjetiti Lidl trgovine, jer osim navedene ponude u Lidl trgovinama se uvijek svašta zanimljivo može pronaći, a da nije navedeno u katalogu.

Dakle, uživajte uz Grčki tjedan u Lidl-u i odličnim Lidl akcijama!

Lidl radno vrijeme

Planirate posjetiti Lidl trgovine? Pogledajte ovdje u kojem radnom vremenu radi vaša najbliža Lidl trgovina: Lidl radno vrijeme

Lidl katalog pogledajte u video obliku:

Pridružite nam se na YouTube kanalu, kliknite na “Subscribe” i automatski ćete biti obavješteni kada dodamo novi Lidl video!

Želite li pogledati ostale Lidl kataloge, pratite vezu u nastavku: Lidl katalog