Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog vrijedi od 18.04. do isteka zaliha

Lidl katalog neprehrana od 18. travnja – nova povoljna ponuda ženske, muške i dječje odjeće i obuće, programa za spavanje i donjeg rublja, opreme za aktivan boravak u prirodi te cvijeća za još ljepši doživljaj proljeća u Vašem stanu ili vrtu; orhideja ili ivančica za 59,99, muške tenisice za 119,00, ženske baletanke za samo 49,90 ili majice raznih boja za samo 22,00 samo su dio odlične ponude. Kompletnu ponudu pogledajte u novom Lidl katalog neprehrana izdanju.

 

Stigao je novi Lidl katalog neprehrana s još više fantastične ponude kvalitetnog tekstila i opreme po akcijskim cijenama. U rubrikama Moderno i udobno, U prirodi, Moda za cijelu obitelj i Ležerno za njega pronaći ćete pregršt potrebnih i korisnih artikala po izrazito povoljnim cijenama. Lidl katalog neprehrana aktualan je od 18. travnja a za trajanje akcija na pojedine proizvode provjerite oznake na stranicama kataloga.

 

Iz odlične ponude Lidl katalog neprehrana novog izdanja izdvajamo posebno povoljne osnovne odijevne predmete; dječje majice kratkih rukava raznih boja možete pronaći za samo 19,99 kuna a muške i ženske za samo 22,00 kune. Kvalitetne ženske majice za sport i aktivnosti na otvorenom stoje 55,00 a muške košulje 64,99 kune.

 

Lidl katalog neprehrana donosi Vam i sezonsku ponudu opreme za aktivan boravak u prirodi; pronađite šator za treking za 159,00, ruksak 34 l za samo 189,00, ili digitalnu meteorološku stanicu za 299,00 kuna.

 

Odaberite i muške cipele za treking za 99,90 kuna, s anatomskim ulošcima za 34,99. Lidl katalog neprehrana donosi Vam i ostalu obuću po nevjerojatno povoljnim cijenama; potražite ženske baletanke za samo 49,99, muške tenisice za 119,90  ili specijalne muške čizme za razne radove, od prave kože, za 499,00 kuna.

 

Sve ovo i još mnogo toga pronaći ćete na osam stranica izdvojene Lidl ponude neprehrambenih artikala, samo u novom Lidl katalog izdanju.

 

Prelistajte novi Lidl katalog neprehrana koji vrijedi od 18. travnja, a za svu ostalu ponudu ovog trgovačkog lanca zavirite u našu rubriku Lidl katalog i Lidl akcije. Pročitajte i ostale zanimljivosti u rubrici Lidl. Usporedite ponudu, provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Odjeća

 

Novi Lidl katalog neprehrana – samo najpovoljnija ponuda odjeće i opreme za boravak u prirodi, pogledajte novi Lidl katalog.