Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog vrijedi do 10.4.2013. godine

Lidl katalog do 10. 4.

Pogledajte novi Lidl katalog do 10. 4. i saznajte što je novo u Lidlu ovaj tjedan i koji su artikli najjeftiniji, Lidl katalog do 10. 4. Donosi Vam ih sve na jednom mjestu

 

Lidl katalod do 10. 4. Donosi Vam pregršt omiljenih Lidl artikala po tradicionalno povoljnim cijenama i veliku količinu artikala po akcijskim cijenama. Iz Lidl katalog do 10. 4. izdanja izdvajamo najveće popuste; 35 posto na  svježe svinjsko carsko marinirano meso,  33 posto na hrskave kekse s kikirikijem ili s rižom, 30% na razna svježa slana peciva ili svježe pecivo lisnato s jabukom, ukusnu tortu od vrhnja ili slane krekere i druge popuste na brojne svakodnevno potrebne artikle. Ne propustite Lidl katalog do 10. 4. za još više sniženih proizvoda.

 

Svakako iskoristite 20 posto popusta na cjelokupan asortiman voća koje Vam predstavlja Lidl katalog do 10. 4.  Izdvajamo i vrlo povoljnu ponudu svježeg mesa, kao što su pileća krilca za 17,99 kuna, koliko stoji i pljeskavica, ili svježi svinjski vrat odrezak s kosti za samo 28,90 po kilogramu. Lidl katalog do 10. 4. donosi i povoljnu ponudu suhomesnatih proizvoda od kojih izdvajamo pileći parizer s povrćem za samo 8,99 kuna za 400 grama te vrhunske kobasice Češnjovku i Dalmatinsku za samo 9,99 kuna za 200 grama. U Lidl katalog do 10. 4. svakako pogledajte i kratkotrajnu ponudu 3+1 Vindija jogurta za nevjerojatnih 7,99 kuna.

 

Na kratkotrjanoj ponudi od samo 69,99 kuna za 9 kilograma u Lidl katalog do 10. 4. nalazi se i praškasto sredstvo za pranje rublja Bioaktiv! Tri litre Perwolla za samo 35,99 kuna svakako su odlična prilika.

 

Lidl katalog do 10. 4. predstavlja Vam i akcijske cijene motornog ulja, mirisnih svijeća i osvježivača za auto.

 

Pogledajte Lidl katalog do 10. 4. za još puno više akcijskih cijena vrhunskih proizvoda. Lidl katalog do 10. 4. Donosi Vam zaista najbolju Lidl ponudu.

 

Pogledajte i ostala izdanja iz rubrike Lidl katalog, pratite sva sniženja i popuste u rubrici Lidl akcije, a za sve ostale novosti iz zanimljivosti iz Lidla posjetite Lidl rubriku.

 

Ako Vas zanima ponuda sličnih trgovačkih kuća provjerite rubriku prehrana