Lidl katalog De Luxe

Lidl katalog De Luxe

Lidl katalog De Luxe

Lidl katalog De Luxe vrijedi do isteka zaliha.

Lidl katalog – Posebno izdanje s ponudom De Luxe linije blagdanskih specijaliteta u Lidl prodavaonicama i odličnim receptima za najukusnija jela. Lidl katalog De Luxe donosi Vam i maštovite prijedloge za božićno dekoriranje. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

U ovo blagdansko vrijeme svi želimo na stol postaviti najukusnija i najbolja jela.Uz standardna zimska blagdanska jela, zašto ne isprobati i  nešto novo? Ako uživate u dobroj hrani, spremni ste  na izazov i uživate u gurmanskim avanturama, svakako Vam preporučamo novi Lidl katalog  De Luxe. Sve za još ljepši blagdanski stol i nezaboravni Božić.

Riba i morski plodovi, hladna i topla predjela, naresci, sirevi, meso, svi sastojci i dodaci jelima, pića, čaj i kava i neodoljivi  deserti – Lidl katalog predstavlja Vam De Luxe ponudu na svojim policama kao i odlične recepte i prijedloge za božićna glavna jela, predjela i deserte.

Izdvajamo neke od najatraktivnijih ponuda iz novog Lidl katalog izdanja De Luxe: Gotova Grčka predjela s izborm različitih sastojaka i originalnim feta sirom, 950 grama za 59,99, ulje od prženih lješnjaka 250 ml za 24,99,  extra djevičansko maslinovo ulje, divlji fazan, pakiran u aluminijskoj posudi spremnoj za pečenje.

Kolutići od kozica 250 grama 49,99, carpaccio od lososa za 24,99 100 grama, De Luxe tjesteniina: tortelloni ili sachettini s umakom, ravioli s punjenjem o meda i Pecorino sira ili crni tortelloni punjeni lososom, 250 grama za 11,99 kuna također su dio Lidl katalog De Luxe ponude.

Konbinirajte sve ove delicije s odgovarajućim vinima, Lidl katalog predlaže vina Malvazija, Pošip, Pinot sivi, Cabernet Sauvignon i  Plavac.

Na stranicama novog Lidl katalog izdanja De Luxe očekuju Vas i neodoljivi deserti: De Luxe sladled 900 ml za 24,99, Confetti 250 grama za 24,99, ukusne praline punjene medom i karamele, biskvit s punjenjem od marcipana spreman za serviranje, 325 grama za 19,99 kao i  azijski čaj u obliku piramide.

Prelistajte Lidl katalog de Luxe, ali i ostale božićne ponude iz Lidla, ne propuštajte Lidl akcije i uživajte u blagdanima uz ove i druge kataloge iz rubrike Božić 2013.

Lidl katalog De Luxe vrijedi do isteka zaliha.