Lesnina katalog

Lesnina katalog

Lesnina katalog tepisi

Lesnina katalog tepisi traje od 18.10. do 28.10.2012. godine

Lesnina je ovog tjedna proglasila otvorenje sezone tepiha s popustima kao nikad do sad! Lesnina je tako na neke tepihe dala popust od, vjerovali ili ne, čak 75 posto!

Lesnina je snizila tepihe, tapisone i tepih staze, a pobrinula se da po povoljnim cijenama možete urediti sve prostorije u kući, od dnevnog boravka do dječje sobe.

Lesnina je 50 posto snizila sve vunene i pamučne tkanice, koje dođu kao idealno rješenje za podove tijekom hladne zime, a njihova praktična primjena je u tome što ih tijekom ljepših i toplijih dana možete jednostavno srolati i spremiti ispod kreveta. Također su jednostavne za održavanje te ih možete sami prati u perilici rublja pa je njihovo održavanje vrlo jeftino!

Naravno, Lesnina se pobrinula i za one najmlađe, a nekad i nama samima dođe da si nabavimo jedan takav Hello Kitty razigrani tepih samo kako bi nam razbio ove hladne zimske dane.

Naravno, ako imate klince dobro će vam doći Lesnina popusti jer su sad svi tepisi za djecu sniženi.

Lesnina je snizila i popularne čupave tepihe, ali i neke nove modele šarenih i razigranih tepiha.

Što je Lesnina u svojim katalozima kupcima još pripremila pogledajte u Lesnina katalog, a za ponude ostalih trgovaca zavirite u “Namještaj“.