Lesnina katalog Svijet kupaonica

Lesnina katalog Svijet kupaonica

Lesnina katalog Svijet kupaonica

Lesnina katalog Svijet kupaonica vrijedi od 27.03. do 09.04.2018.

Novi Lesnina katalog – bogata ponuda izvrsnog kupaonskog namještaja za savršen stil i ugođaj u kupaonici, sada uz popuste do 40 posto; prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i obnovite svoju kupaonicu, uz Lesnina katalog ponude, koje vrijede od 27. ožujka do 9. travnja 2018. godine.

U novom Lesnina katalogu pronađite novu liniju kupaonica B.Brigh,t  ravnih ili zaobljenih umivaonika i elementa uz velik izbor boja fronti i korpusa, s elegantnom LED rasvjetom na elementima po želji uz čak 40 posto popusta, kao i  25 posto popusta na keramičke pločice te  20 posto popusta  na slavine.

30 posto popusta na kupaonicu Cassca (Veliki broj elemenata, dimenzija, boja fronti i krpusa, umivaonika, rasvjete i popratnih elemenata nude bezbrojne mogućnosti kombiniranja.) , kupaonica NV33 Crescendo snižena 35 posto, 40 posto popusta na kupaonicu NV38 Speed te kupaonicu Unique NV63. Jedinstveni kupaonski namještaj koji postavlja nove standarde u kupaonici – još su neke od Lesnina katalog ponuda.

Pogledajte cijeli katalog i provjerite sve Lesnina akcije namještaja i opreme za kupaonice. Pratite Lesnina katalogena našim stranicama i provjerite i druge ponude, koje uključuju namještaj za dom i vrt, opremu za kućanstvo, program za djecu i bebe i druge artikle. Za još više izbora posjetite naše rubrika  Kupaonice, InterijerNamještaj ili Kućanstvo i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Lesnina  katalog Svijet kupaonica vrijedi u peroidu 27. ožujka do 9. travnja 2018. godine.