Lesnina katalog popusti

Lesnina katalog popusti

Lesnina katalog popusti

Lesnina katalog popusti vrijedi od 01.12. do 04.12.2017.

Novi Lesnina katalog – posebno izdanje povodom proslave tri godine uspješnog poslovanja Lesnina Zadar poslovnice. Zavirite na stranice kataloga, upoznajte se s ponudom,  iskoristite akcije povodom rođendana zadarske Lesnine i kupujte povoljno. Ponude iz kataloga vrijede od 1. prosinica d o4. prosinca 2017. godine u svim Lesnina poslovnicama.

Povodom proslave trećeg rođendana Lesnine Zadar, Lesnina časti svoje kupce i u svim drugim prodajnim mjestima. U ovom posebnom izdanju potražite sve detalje ove Lesnina akcije. Lesnina katalog na svojoj naslovnoj stranici posebno ističe 10 posto popusta na kompletan asortiman namještaja te 15 posto popusta na opremu za dom, a osim ove super prilike za uštedu, u aktualnom periodu očekuju Vas i drugi popusti,  koje možete provjeriti u novom Lesnina katalogu.

Pogledajte cijeli katalog i provjerite sve Lesnina akcije. Pratite Lesnina katalogena našim stranicama i provjerite i druge ponude, koje uključuju namještaj za dom i vrt, opremu za kućanstvo, program za djecu i bebe i druge artikle.  Svakako pogledajte i posebne rođendanske Lesnina kataloge koji vrijede za poslovnicu Zadar i za poslovnicu Osijek, a ovoga mjeseca ne zaboravite pogledati i posebne ponude dekoracija za    Božić 2017, iz Lesnine.

Želite li provjeriti slične ponude i drugih prodajnih lanaca, zavirite u rubrike  InterijerNamještaj ili Kućanstvo  na našim stranicama, odaberite neki od brojnih aktualnih kataloga, provjerite ponude i akcije i kupujte samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Lesnina katalog vrijedi u Lesnina  poslovnicama u periodu  od 1. prosinca do4. prosinca 2017. godine.