Lesnina katalog oprema za djecu

Lesnina katalog oprema za djecu

Lesnina katalog oprema za djecu

Lesnina katalog oprema za djecu vrijedi od 01.09. do 30.09.2017.

Novi Lesnina katalog – posebno izdanje s ponudama opreme za djecu – moderna dječja kolica vrhunske kvalitete, nosiljke za bebe, auto sjedalice i još više dobrih Lesnina ponuda; prelistajte katalog i provjerite sve aktualne pondue dječjeg asortimana u Lesnini. Ponude vrijede od 1. do 30. rujna 2017. godine.

U novom Lesnina katalogu potražite: Dječja kolica Bebetto Bresso kombiniraju eleganciju s modernim dizajnom. Zanimljiva kombinacija tkanina, u kombinaciji s eko-kožom, elegantni oblik košare i vrlo lagana aluminijska konstrukcija: set dječjih kolica Bebetto Bresso 3/1, aluminijska konstrukcija, set se sastoji od košare za bebe, sportskog sjedala, autosjedalice, košare za kupovinu, torbe za potrepštine, pokrova za kišu, zaštite od komaraca, držača za čašu, madraca s kokosovim vlaknima u košari, odvojivog madraca u sportskoj sjedalici, skidivi pokrovi sa zatvaračima sada snižena 15 posto, za 5.990,00 kuna.

Set dječjih kolica Soul Plus Trio Set, aluminijska konstrukcija, otklopiv naslon za noge, okretno sportsko sjedište, isofix autosjedalica, sigurnosni pojas u 5 točaka, prednji kotači okretni za 360°, set sadrži: nastavak za sportska kolica, nosiljku i košaru za bebe, sniženo 30 posto, za 2.990,00 kuna,  dječja autosjedalica Gro Up, za djecu od 9-36 kg, boja: crna, crvena, posebna bočna zaštita oomogućuje optimalnu sigurnost, podesivi sigurnosni pojasevi i naslon za glavu, dodatni jastuk podloga za manju djecu, blagi nagib za udobniji odmor za 1.390,00 kuna također su u Lesnina katalog ponudi.

Novi Lesnina katalog izdvaja i dječja kolica Nouva, aluminijska konstrukcija, boja: siva, prikladna za djecu od rođenja do 20 kg, naslon podesiv u 3 položaja, kotači sa zračnim komorama, prednji kotači zakretni za 360°C, ručna kočnica, adapter za nosiljku, otklopiv naslon za noge, košara za kupovinu, navlaka za kišu i držač za čašu su u kompletu s kolicima za 3.990,00 umjesto 4.690,00 kuna,  nosiljka za bebe Volleto Premium, grupa 0+, od rođenja do 13 kg, sigurnosni pojas u 3 točke, zaštitni krović i pokrov za noge, dodatna bočna zaštita, navlaka skidiva i periva do 30°C, za 899,00 kuna.

Pogledajte katalog i uredite svoj dom sa stilom. Pratite Lesnina kataloge na našim stranicama i provjerite i druge ponude, koje uključuju namještaj za dom i vrt, opremu za kućanstvo, program za djecu i bebe i druge artikle. Za još više izbora posjetite naše rubrike Interijer ili Namještaj i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Lesnina katalog vrijedi od  1. do 30. rujna 2017. godine.