Lesnina katalog Kuhinje

Lesnina katalog Kuhinje

Lesnina katalog Kuhinje

Lesnina katalog Kuhinje vrijedi od 18.07. do 31.07.2017.

Novi Lesnina katalog – odlične akcijske ponude kuhinja s kvalitetnim kuhinjskim aparatima uključenim u cijenu ili sami drveni dio, ponude kuhinjskih aparata najboljih proizvođača, ali i blagovaonskog namještaja i ostale opreme za interijer; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede u Lesnina Rijeka poslovnici od 18. do 31. srpnja 2017. godine.

Novi Lesnina katalog Vam predstavlja Novel kuhinje koje  su stvorene za izazove i zajedno s vama spremno odgovaraju na zahtjeve modernog i užurbanog života današnjice. Nije važno jeste li samac, volite li minimalizam ili pak raskoš, je li obitelj velika ili mala – one su multifunkcionalne, svježe, moderne, velike ili male. U Novel kuhinjama možete s veseljem kuhati, jesti, zabavljati goste ili jednostavno uživati – to su kuhinje koje u potpunosti žive s vama.

Svaka kuhinja se projektira u 3D tehnici kako bi se maksimalno prilagodila vašem prostoru i potrebama. Pazi se na sve detalje, od dimenzija, prozora, priključaka za vodu pa sve do mjesta za utičnice. Vaša kuhinja mora biti savršena.

Iz ponude Lesnina kataloga izdvajamo:  Kuhinjski blok, boja: antracit/tirkiz mat, hrast/bež mat, dim.: 200 cm. U cijenu uključeni aparati Ignis: staklokeramička ploča za kuhanje, pećnicaX, napa i sudoper snižena 35 posto, sada za 6.499,00 kuna (Hladnjak dostupan uz nadoplatu),k uhinjski blok Prestige, boja: brijest/magnolija/siva/crvena, dim.: 200×285 cm. U cijenu uključeni Gorenje aparati: staklokeramička ploča, hladnjak s ledenicom , pećnica, napa WHC623E15X i perilica posuđa, također po akcijskoj cijeni.

Pogledajte katalog i opremite svoju kuhinju najkvalitetnijim namještajem i aparatima po pristupačnim cijenama. Pratite Lesnina kataloge na našim stranicama i provjerite i druge ponude, koje uključuju namještaj za dom i vrt, opremu za kućanstvo, program za djecu i bebe i druge artikle. Za još više izbora posjetite naše rubrike Interijer ili Namještaj i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Lesnina katalog vrijedi od  18. do 31. srpnja 2017. godine.