Lesnina katalog Festival brendova

Lesnina katalog Festival brendova

Lesnina katalog Festival brendova

Lesnina katalog Festival brendova vrijedi od 12.12. do 31.12.2017.

Lesnina katalog Vas poziva da oplemenite vaš dom modernim i zanimljivim dekorativnim Novel jastučićima te kvalitetnim dekama na jednostavan način možete stvoriti ugodan, topao i opuštajući ambijent. U Lesnina trgovinama dostupan je velik izbor različitih stilova, boja, uzoraka i veličina pomoću kojih ćete uljepšati vaš dom. Novel jastučići i deke sniženi su 30 posto.

U Lesnina katalogu očekuje Vas i ponuda 20 posto sniženog Curt Bauer kuhinjskog tekstila. Curt Bauer kuhinjski tekstil znači tradiciju, kvalitetu i eleganciju. Odlikuje se glamuroznim i svilenim sjajem za što je zaslužna upotreba materijala od merceriziranog pamuka te mako-brokatdamasta.

Lesnina katalog izdvaja i 20 posto popusta na Vossen ručnike serije Quadrati, 25 posto na kupaonski pribor Kela, 20 posto na na gotove zavjese i panele Esposa, 20 posto na zavjese Leha, 25 posto na svjetiljke brenda Ambiente, 30 posto na Novel brand svjetiljki, čak 50 posto na Esprit Home kolekciju, 35 posto na Linea Natura tepihe i još više dobrih Lesnina akcija.

Pogledajte cijeli katalog i provjerite sve Lesnina akcije vrhunskih brandova opreme za interijer.  Pratite Lesnina katalogena našim stranicama i provjerite i druge ponude, koje uključuju namještaj za dom i vrt, opremu za kućanstvo, kućni tekstil, program za djecu i bebe i druge artikle.

Želite li provjeriti slične ponude i drugih prodajnih lanaca, zavirite u rubrike  InterijerNamještaj ili Kućanstvo  na našim stranicama, odaberite neki od brojnih aktualnih kataloga, provjerite ponude i akcije i kupujte samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Lesnina katalog vrijedi u Lesnina  poslovnicama u periodu  od 12. do 31. prosinca 2017. godine.