Lego katalog

Lego katalog

Lego katalog

Lego katalog Duplo vrijedi do isteka zaliha

Lego katalog – Lego Duplo kockice za najmlađe – pogledajte novu ponudu u Baby Center trgovinama i odaberite za Vaše klince zabavu koja će trajati i trajati a uz koju će ponešto i naučiti. Novi Lego katalog Lego Duplo vrijedi sve do isteka zaliha.

Lego katalog Vam predstavalja Lego Duplo kockice koje su 2 puta veće kockice od uobičajenih Lego kockica, idealno za učenje oblika i boja, korisno za razvijanje fine motorike i mašte i beskrajna nova zabava.

Asortiman je podijeljen u četiri linije iz kojih možete birati nove igračke u ponudi: djčji brodić za kadu ili kutija zabave iz programa Igraj se i otkrivaj (izvrsni kompleti za male početnike), velika farma i razna vozila iz linije za razvijanje mašte -izgradi  – zamisli, gradi, igraj se mala trgovina ili čarobni Lego junaci Disneyevih bajki za zabavu slaganja, zabavni Disney avion i slavni junaci iz crtića…

Uvedite svoje dijete u svijet Lego kockica sa novim Lego Juniors kompletima koje možete pronaći samo u Baby centrima.  Prealistajte novi Lego katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom.

Na posljednjoj stranici kataloga potražite kupon za 20 posto popusta na sve Lego uplo proizvode- kupon vrijedi za kupnje svih Lego Duplo proizvoda od 1. do 30. lipnja 2014. godine u baby Center trgovinama. Iskoristite također i kupon za popust od 20 posto na Lego Juniors proizvode.

Prelistajte novi Lego katalog i upoznajte se s novostima iz Lego programa u Bay Center dućanima. Sve ostale ponude iz ovog prodajnog lanca dječje opreme potražite u našoj rubrici Bay Center katalog.

Lego katalog Lego Duplo vrijedi do isteka zaliha.