KTC katalog

KTC katalog

KTC katalog

KTC katalog vrijedi od 25.04. do 08.05.2013 godine

KTC katalog roštilj – Nova KTC akcijska ponuda sezonskih artikala po povoljnim cijenama: Plastične vrtne stolice već od 49,00 kuna i stolovi od 99,00, roštilj okrugli samostojeći samoi 49,99 kuna, pribor za roštiljanje 19,99, suncobran 269,99, povoljne cijene bicikla, dječjih igračaka, odjevnog i kućnog tekstila te pokloni za prikupljene bodove – pogledajte noci KTC katalog

 

Novo izdanje KTC katalog roštilj donosi Vam najbolju KTC ponudu u razdoblju od 25. Travja do 8. svibnja 2013. godine, iz asortimana plastičnih i drvenih vrtnih garnitura,  suncobrana, bicikla za djecu i odrasle, auto-sjedalice, dječje igračke, dječju, mušku i žensku odjeću, ruksage i kovčege, kućni tekstil,  vrtni alat, posude za cvijeće, sredstva za zaštitu i prihranu bilja, stočnu hranu i još ponešto i sve to po povoljnim akcijskim cijenama.

 

Pripremite vrtnu zabavu uz roštilj okrugli samostojeći snižen 38 posto na samo 49,00 kuna, kotlovinu za 199,99 te snižene cijene grill briketa i drvenog ugljena, plastičnog pribora i tanjura te pribora za roštiljanje u pola cijene, za samo  19,99 kuna.

 

Odaberite plastične vrtne stolice već od 49,00 i stolove već od 99,00 ili drvenu vrtnu garnituru sa stolom i klupama za 699,99 kuna te suncobran za  269,99, sve iz novog KTC katalog izdanja.

 

Cijene bicikla u novom KTC katalog izdanju također su povoljne; bicikla za odrasle pronaći ćete već od 999,00 a dječja već od 449,99. U novom KTC katalog izdanju pronaći ćete dječje Disney putne kovčege, dječju auto-sjedalicu, dječja kišobran-kolica i igračke.

 

Dječje bodyje i kape nabavite uz KTC katalog već od 19,99, majice dječje, ženske i muške od 39,99, dječje hlače već od 29,00 kn te pronađite povoljne cijene prostirki za stol, pvc stolnjaka i flis deka.

 

U novom KTC katalog izdanju pročitajte detalje o nagradnim poklonima za prikupljene bodove u klubu vrijednosti, KTC Vam daruje snižene cijene posteljine, ruksaka i Samsonite kovčega te gratis proizvode kao što su vrtni pribor, kućanski pribor, eko vrećica i slično.

 

Pogledajte cijeli KTC katalog roštilj i odaberite povoljne sezonske artikle. Pogledajte i ostale KTC kataloge. Pratite KTC s nama, a svu ostalu sličnu ponudu možete pronaći u našim rubrikama Vrt i Eksterijer.

 

Sve za savršen roštilj i još mnogo više – novi KTC katalog.