KTC katalog poljoljekarne

KTC katalog poljoljekarne

KTC katalog Poljoljekarne

KTC katalog Poljoljekarne vrijedi od 22.02. do 06.03.2024.

Novi KTC katalog donosi: Clover škare za grane, teleskopske, s oštricom na dosjed, Plantella extra plus specijalnog gnojivo za vrt i balkonsko cvijeće, Bio Plantella žute ljepljive ploče za lukovu muhu, i ostale KTC akcije. Ponude vrijede u periodu od 22.veljače do 06.ožujka 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom KTC katalogu potražite: Clover škare za grane, teleskopske, s oštricom na dosjed, presvučene teflonom, s kriket mehanimom za olakšanje prilikom rezidbe, te s metalnim ručkama okruglog oblika za povećanu čvrstoću, te s ručkama od mekane gume koja sprješava klizanje, dužine 690-970mm, na popustu od 27 posto za samo 19.99 eura.

Clover kovane škare za lozu, izrađene od kovanog čelika, dugog vijeka trajanja, sa sistemom zatvaranja s kožnom vrpcom, širine rezan 230mm, pakirane u blisteru, na popustu od 26 posto za samo 7.69 umjesto za 10.49 eura, Clover standard škare za lozu s oštricom od kaljenog čelika, presvučene teflonom za samo 4.79 eura, također se nalaze u novom KTC katalogu.

Novi KTC katalog izdvaja i: Plantella extra plus specijalnog gnojivo za vrt i balkonsko cvijeće, u obliku kristala topivih u vodi, uz ekstra brzo i učinkovito djelovanje, s malom potrošnjom, na popustu od 25 posto za samo 3.99 umjesto za 5.35 eura, Plantella vrtna zemlja za sadnju svih vrsta biljaka, na popustu od 25 posto, 45l za samo 6.49 eura, i razne druge KTC akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi KTC katalog preporuča i: Bio Plantella žute ljepljive ploče za lukovu muhu, pogodne za zaštitu ekološke zaštite luka, poriluka, češnjaka i vlasice od lukove muhe, lisnogra minera poriluka, za dugotrajnu učinkovitost i jednostavno korištenje, na popustu od 24 posto za samo 2.79 umjesto za 3.70 eura.

Prelistajte cijeli KTC katalog i upoznajte se sa svim aktualnim ponudama iz KTC prodajnog lanca. Pogledajte i druge objave u našoj rubrici KTC katalog; ovoga tjedna provjerite ponude i KTC ponude tehnike te super ponude u pola cijene. Želite li još više akcija sličnog asortimana,  zavirite u našu rubrike Vrt i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi KTC katalog vrijedi u razdoblju od 22.veljače do 06.ožujka 2024.godine.