KTC katalog

KTC katalog

KTC katalog neprehrana

KTC katalog neprehrana vrijedi od 20.06. do 03.07.2013.

KTC katalog – Odlična ponuda neprehrambenog asortimana KTC lanca, sve za ljeto i boravak na otvorenom i sve to po super cijenama. Pogledajte ponudu KTC katalog neprehrana i nabavite sve što Vam treba za vruće ljetne dane koji dolaze po povoljnim cijenama.

 

Dječje igračke za plažu i vrt, ljetna odjeća za cijelu obitelj, oprema za putovanje, bicikla i dio vrtnog programa po akcijskim cijenama, pogledajte kompletnu povoljnu ponudu na stranicama novog KTC katalog izdanja – neprehrana.

 

Vaša će djeca uživati ovo ljeto, a Vi uštedjeti novac uz ponudu iz novog KTC katalog izdanja. Potražite bazene, pješćanike, vrtne kućice, rekete, lopte i još mnogo toga po super cijenama u novom KTC katalog izdanju.

 

KTC katalog nudi Vam i povoljnu odjeću i donje rublje: grudnjake za samo 19,99 kkuna, muške majice bez rukava u raznim bojama za 29,99 i super majice kratkih rukava za djevojčice, s printom, za samo 34,99 kuna te povoljne kratke hlače za dječake.

 

Prelistajte KTC katalog i pronađite odličnu ponudu bicikla po cijenama već od 589,00 kuna te dječje već od 799,00 kuna, autosjedalica za sigurno putovanje već od 249,00 kuna, putni krevet već od 299,00 i još štošta.

 

Na  posljednjoj stranici novog KTC katalog izdanja očekuje Vas akcijska ponuda iz asortimana vrtnog programa: zemlja za cvijeće, lončanice, pribor za održavanje i sve to po sniženim cijenama.

 

Pogledajte cijelu ponudu KTC katalog neprehrana, a ostali KTC asortiman možete potražiti u novom izdanju KTC katalog prehrana i KTC katalog veleprodaja.  Svi KTC katalozi očekuju Vas redovito u našoj rubrici KTC katalog.