KTC katalog Kutina

KTC katalog Kutina

KTC katalog Kutina

KTC katalog Kutina vrijedi od 24.10. do 30.10.2013 godine

KTC Kutina – Posebna ponuda KTC prodajnog centra u Kutini, povoljne cijene prehrane i neprehrambenog asortimana. Pogledajte KTC katalog Kutina i saznajte posebno dobre cijene nekoliko proizvoda u KTC prodajnom centru Kutina. Za cjelokupan KTC asortiman pogledajte redovni tjedni KTC katalog. Ponuda KTC katalog Kutina je aktualna od 24.  do 30. listopada 2013. godine.

Meso mlade kokoši za juhu ili za pečenje za 16,99, trajno mlijeko Natura za 4,89, Ftutis voćni sok, Haribo bomboni  – sve su to artikli s posebne KTC katalog ponude za Kutinu. Na drugoj stranici kataloga pogledajte i povoljne neprehrambene ponude: peć Magic na kruta goriva s šamotnim ložištem, u dvije boje, Quadro mokro-suhi usisavač i još ponešto.

Pogledajte letak KTC katalog Kutina i odaberite, a zavirite i u redovni tjedni KTC katalog kojega također možete pronaći na našim stranicama. Pratite našu rubriku KTC katalog za sve dobre ponude ovog prodajnog lanca i uvijek kupujte uz uštedu. Želite li usporediti cijene i ponude, odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga iz naše rubrike Prehrana.