S Kozmom u vruće ljetoLjeto nam kuca na vrata stoga je krajnje vrijeme da pripremimo naše tijelo za dugotrajno izlaganje sunčevim zrakama i slanoj morskoj vodi. Manekenke Anamarija Cajner, Lorena Kovač i Vedrana Linardić oduševljene su našim novim proizvodima za ljeto te su pristale na slikanje za našu kampanju ” S Kozmom u vruće ljeto”. 
«Ljeto je moje omiljeno godišnje doba. Valja se dobro pripremiti, a KOZMO proizvodi za plažu od sada su sastavni dio moje ljetne torbe. Također je važno brinuti i o koži, a u KOZMU sada imamo sve za sigurno i sunčano ljeto. « – izjavila je Vedrana Linardić.
 
 
S Kozmom u vruće ljeto 2Preplanula put postala je moderna 30-ih godina prošlog stoljeća i od tada simbolizira privlačnost i egzotiku. Ukoliko boravite na svježem zraku i plaži izloženi suncu, kožu je potrebno zaštititi od štetnih UV zraka, a u našem asortimanu naći ćete najveći izbor krema za sunčanje svih zaštitnih faktora za odrasle i djecu. No, samo krema nije dovoljna kako bi ten zadržao privlačnost! Koža koja je izložena zraku i suncu sklona je nastajanju bora te ju je potrebno hidratizirati proizvodima koji su namijenjeni njezi nakon sunčanja. Osim što će koži vratiti vlagu i elastičnost, kreme i losioni održat će postojanost preplanulog tena.
 
 
S Kozmom u vruće ljeto 3Uz preparate za njegu kože ovog ljeta nudimo i bogat izbor modnih dodataka. Bilo da je slamnata, platnena ili plastična, torba za plažu je nužna kako bi u nju stale sve potrepštine za plažu. U KOZMU ćete naći i sve ono što možete staviti u torbu, kopče i gumice kojima ćete na plaži lako ukrotiti kosu, šešire koji će štititi lice te veliki izbor sunčanih naočala po najpovoljnijim cijenama koje će štititi oči od štetnih zraka. Iako tijekom ljeta važnost pridodajemo praktičnosti, pazili smo i na dizajn, te u svoju ponudu uvrstili japanke u kojima ćete imati lakoću koraka bilo da je riječ o odlasku na plažu u kupaćem kostimu ili večernjem izlasku u dugoj lepršavoj haljini.
Bogat izbor ljetnih proizvoda po pristupačnim je cijenama dostupan svima, a od dodataka se izdvajaju sunčane naočale po cijeni već od 39,99 kuna, torba za plažu od 59,99 kuna, te velik izbor sprejeva za njegu kože za vrijeme i nakon sunčanja po cijeni već od 39,99 kuna.

Kozmo pronađite duž cijele Jadranske obale od Istre, preko Dalmacije i otoka.


Kozmo ljeto 4

Kozmo ljeto 5

Komentirajte članak