Kozmo recenzije

Linija proizvoda najveće hrvatske drogerije KOZMO kreirana upravo prema potrebama domaćih potrošača i proizvedena radom isključivo hrvatskih proizvođača, namijenjena je svakodnevnoj uporabi, bilo da se radi o njezi tijela ili uljepšavanju vašeg doma.

Ovu liniju proizvoda čine 24 različita proizvoda (za njegu lica i tijela, hulahopke, sredstava za pranje i čišćenje, omekšivači, sredstva za ručno pranje posuđa, svijeće, lučice, suhe smokve): Kozmo balzam za usne s medom i propolisom, Kozmo maska za lice sa zelenom glinom i maslinom, Kozmo univerzalna zaštitna mast, Kozmo hidratantna krema za lice i tijelo, Kozmo piling za lice i piling za tijelo, Kozmo omekšivač Zimska noć, Kozmo omekšivač Ljetni maestral, Kozmo omekšivač Proljetno jutro, Kozmo deterdžent za suđe Limun, Kozmo deterdžent za suđe Jabuka, Kozmo deterdžent za suđe Balzam , Kozmo mirisna svijeća Lavanda, Kozmo mirisna svijeća Bakin kolač, Kozmo mirisna svijeća Grožđe, Kozmo mirisne lučice Lavanda, Kozmo mirisne lučice Bakin kolač i Kozmo mirisne lučice Grožđe, Kozmo Dalmatinska suha smokva , Kozmo mlijeko za čišćenje lica , Kozmo tonik za njegu lica, Kozmo mlijeko za čišćenje lica, Kozmo hulahopke 20 DEN, Kozmo hulahopke 15 DEN i Kozmo dokoljenke 20 DEN. U narednom razdoblju očekujte još niz drugih proizvoda namijenjenih upravo Vama.
 
Proizvodi za njegu lica i tijela Kozmo marke u sebi sadrže čiste prirodne sastojke, masline, lavandu, med, propolis i dr., a u sve njih utkan je rad isključivo hrvatskih proizvođača.

Upravo ta činjenica inspirirala je i dizajn ove linije proizvoda koja na sebi nosi motiv koji simbolizira predanost i vještinu, trud i rad naših ljudi – čipku. Ona je zaštitni znak nove linije KOZMO proizvoda.

Umijeće izrade čipki u nas prenosi se generacijama već više stotina godina, a 2009. godine hrvatsko je čipkarstvo uvršteno na UNESCO-vu Reprezentativnu listu nematerijalne batine čovječanstva.

Raznim tehnikama čipkom se stoljećima uljepšavalo odjeću i ukrašavao dom i ona je uvijek bila odraz brige o sebi i obitelji diljem Hrvatske. Prirodna po materijalu i prirodna po svojim motivima, ona sjedinjuje želju za lijepim s vještinom da se ljepota iz prirode i mašte prenese u paučinastu strukturu. Nesputana mašta hrvatskog čovjeka tako je kroz simbol čipke našla mjesto na ovoj novoj liniji KOZMO proizvoda. Proizvodi su to koje ćete koristiti iz dana u dan, a kada se uvjerite u njihovu kakvoću i postojanost, ostat ćete im vjerni zauvijek.

Kozmo piling krema za lice s marelicom i zelenom glinom za koristi se za prirodnu njegu kože. Lice je jako izloženo  vanjskim utjecajima te je piling odlično rješenje za liječenje akni, ublažavanje i sprečavanje tamnih mrlja te poticanje obnavljanja kože. Za postizanje glatke i zdrave kože potrebno je napraviti piling s kojim odstranjujemo površinske, mrtve stanice kože kako bi se koža mogla obnavljati i disati.

Kozmo piling krema za lice djelo je hrvatske kozmetičke kuće Olival.

Ako želite isprobati Kozmo piling kremu za lice, ispunite anketu na www.žena.hr. Možda baš vas odaberemo za našu recenzisticu.

Sve uvijete i pravila recenzije pročitajte na www.žena.hr.

Komentirajte članak