Kozmo najbolji poslodavacKOZMO d.o.o. po prvi puta se  prijavio za sudjelovanje u istraživanju i  jedina je hrvatska kompanija među prve tri kompanije u kategoriji velikih poslodavaca. Metro  je osvojio prvo mjesto, DM-Drogerie markt drugo mjesto, koji je u kategoriji velikih poslodavaca od 2008. suvereno bio na prvom mjestu.

Kontinuiran razvoj i rast vlastitih potencijala jedna su od ključnih odrednica Uprave i zaposlenika KOZMO-a. Stalnim napredovanjem u sektoru ljudskih resursa, poboljšanjem uvjeta i načina rada KOZMO napreduje svakim danom na radost kako vlastitih zaposlenika, tako i potrošača i kupaca kojima se poklanja posebna pažnja.
Upitnik po kojem su tvrtke ocjenjivane sastojao se od 80 ključnih tvrdnji iz sedam područja istraživanja: korporativna komunikacija, radni uvjeti, organizacija rada, razvojne mogućnosti, međuljudski odnosi, lojalnost i zadovoljstvo radnim mjestom.

Cilj istraživanja, koje se provodi šestu godinu za redom u organizaciji portala MojPosao, je doznati u kojim je tvrtkama danas, prema ocjenama samih zaposlenika, najbolje raditi.

Svečana dodjela nagrada za najbolje poslodavce i najbolje prakse s područja upravljanja ljudskim potencijalima za 2012. održana je u srijedu, 16. svibnja, u Zagrebu.

Svi zainteresirani svoje prijave za posao u Kozmu i životopise mogu slati na e-mail adresu posao@kozmo.hr .

Komentirajte članak