Kozmo katalog vikend ušteda

Kozmo katalog vikend ušteda

Kozmo katalog Vikend ušteda

Kozmo katalog Vikend ušteda vrijedi od 13.02. do 16.02.2014.

Kozmo katalog Vikend najvećih ušteda – Pogledajte akcijske vikend ponude iz Kozmo parfumerija i drogerija, isprintajte kupon sa prve stranice ovog kataloga i ostvarite -10% popusta na ukupnu kupnju u razdoblju od 13.02. do 16.02.2014. Popusti se ne mogu zbrajati s ostalim popustima na ukupnu kupnju.

Kozmo katalog Vikend velikih ušteda donosi pregled svih posebno dobrih cijena za vikend od 13. do 16. veljače. 45 posto snižene paste za zube Vademecum, 40 posto snižen Men Zone deo program i Got2Be odabrani proizvodi za oblikovanje kose, 40 posto snižen  dio Taft programa za kosu neke su od najboljih ponuda.

Kozmo katalog nudi Vam i 25 posto uštede pri kupovini L’Oreal boja za kosu, 25 posto za Garnier Fructis šampone, Nevea Q Ten Anti Wrinkle kremu, Fa deo program i 20 posto na veliki broj artikala.

40 posto na Kalodont paste za zube, sniženi Gillette Mach3 proizvodi za muškarce i odlične cijene Bebe asortimana pelena i dječje kozmetike također su u Kozmo katalog ponudi za ovaj vikend.

Ne propustite odlične prilike za uštedu, prelistajte cijeli Kozmo katalog i ovoga vikenda kupujte najbolje brandove kozmetičkih i higijenskih proizvoda po posebno dobrim cijenama.

Pratite Kozmo akcije s nama i dalje, redovito provjeravajte sve objave u našoj rubrici Kozmo katalog i na vrijeme saznajte za sve dobre ponude. Želite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Kozmetika.

Kozmo katalog vikend velikih ušteda vrijedi od četvrtka 13. do nedjelje 16. veljače 2014. godine.