Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog Super cijene vrijedi od 11.01. do 24.01.2016 godine

Novi Kozmo katalog – Super cijene u Kozmo drugerijama i parfumerijama u siječnju: 50 posto popusta na  Vademecum paste za zube, 30 posto snižen cijeli Axe asortiman, sniženja Kuku baby kozmetike i još više odličnih Kozmo akcija; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede od 11. siječnja do 24. siječnja 2016. godine.

U siječnju u Kozmu iskoristite 50 popusta na  Vademecum paste za zube, 25 posto na Signal paste i četkice za zube, 30 posto na cijeli Palmolive asortiman  razne vrste,  44 posto popusta na Ariel T of Lenor tekući deterdžent, 1,3l=20 pranja. Kozmo katalog preporuča i 25 posto popusta na Nivea i Labello proizvode, 33 posto na Dusch Das gelove za tuširanje, razne vrste, 250 ml.

20 posto Olia boje za kosu, razne nijanse,  20 posto snižene  Palette Intensive Color Creme boje za kosu, razne nijanse,  20 posto na cijeli Taft asortiman,  30 posto popusta na Kuku baby kozmetiku za njegu  i kupanje, 20 posto popusta na Kuku baby upojne blazinice za dojilje, 20 posto na Kuku baby vlažne maramice, razne vrtste, Pampers Giant box pelene, razne vrste, veličine od 2 do 5 169,99 kuna također su u Kozmo katalog ponudi.

Novi Kozmo katalog izdvaja  i  25 posto popusta na   Matrigenix liniju  za učinkovitu njegu protiv bora, 27 posto na Lady’s Code, 30 posto snižen cijeli Axe asortiman  popust Rexona deo asortiman, 30 posto snižene   Olival funkcionalne kreme i još zaista pregršt drugih Kozmo akcija.

Prelistajte cijeli Kozmo katalog i upoznajte se s kompletnom Kozmo akcijom za studeni. Pratite našu rubriku Kozmo katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz   Kozmo  parfumerije i drogerije. Oprovjerite na našim stranicama i novi Kozmo katalog s redovnim ponudama za studeni, kao i Kozmo katalog Beauty s izdvojenim ponudama iz Kozmo parfumerije.

Za još više izbora potražite i druge kataloge iz naše  rubrike  Kozmetika.  Novi Kozmo katalog vrijedi  od 11. siječnja do 24. siječnja 2016. godine.