Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog ožujak vrijedi od 01.03. do 16.03.2014 godine

Novi Kozmo katalog donosi pregršt odličnih popusta na brojne artikle: 40 posto na Afrodita maske za lice, 30 posto snižene Casting Creme Gloss boje za kosu za 34,99 i i Garnier boje za kosu 19,99, 25 posto popusta na sve Signal paste za zube i četkice te dječji Signal program, 20 posto popusta na Faks Aquamarine deterdžent, snižene cijene Faks tekućeg deterdženta, Ornel omekšivača i Nila tekućeg sredstva za rublje i brojne druge dobre ponude – prelistajte novi Kozmo katalog i saznajte sve akcije u ožujku.

Popusti na higijenski asortiman, kozmetičke preparate, sredstva za higijenu i njegu kose,  muška kozmetika, Nivea i Hipp dječji program i novi akcijski sadržaj Kozmo Bio košarice – sve to pronaći ćete na stranicama novog Kozmo katalog izdanja. Pogledajte novi Kozmo katalog i u periodu od 1. do 16. ožujka uštedite u Kozmu.

Iz Kozmo katalog ponude izdvajamo: Afrodita maske za lice snižene 40 posto, garnier bb 5u1 kreme snižene 25 posto, kao i cijela Garnier Essentials linija, 30 posto sniženi Garnie Mineral Invisible deoprogram, 20 posto sniženi Libresse higijenski ulošci, 20 posto popusta na Melem.

25 posto popusta na Garnier Ultra Doux šampone i regeneratore, 30 posto snižene Casting Creme Gloss boje za kosu za 34,99 i i Garnier boje za kosu 19,99, 20 posto sniženi odabrani Nivea men proizvodi, Garnier Men Mineral snižen 30 posto, 25 posto popusta na sve Signal paste za zube i četkice te dječji Signal program također su u Kozmo katalog ponudi.

Iskoristite i Kozmo katalog popuste od 25 posto popusta na Nivea baby vlažne maramice, Garnier dječje kupke, Hipp voćni sokovi u pakiranju 2+1, a mirisne svijeće nabavite za samo 39,99 kuna te svjećnjak za mirisne svijeće za 29,99 kuna.

Kozmo katalog donosi i ponude 20 posto popusta na Faks Aquamarine deterdžent, snižene cijene Faks tekućeg deterdženta, Ornel omekšivača i Nila tekućeg sredstva za rublje, Somat tekuće sredstvo za pranje posuđa za 39,99 umjesto 49,99, Bref osvježivače snižene 20 posto.

Prelistajte Kozmo katalog za ožujak, saznajte sve dobre Kozmo akcije i  uštedite. Pratite  Kozmo katalog s nama i dalje i budite u tijeku sa svim dobrim ponudama iz Kozmo prodajnog lanca.   Želite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana, zavirite u našu rubriku Kozmetika i potražite i ostale aktualne kataloge

Kozmo katalog  vrijedi do 1. do 16. ožujka 2014. godine.