Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog listopad

Kozmo katalog vrijedi od 12.10. do 25.10.2015.

Novi Kozmo katalog donosi  Vam pregled svih Kozmo akcija u listopadu; odlične prilike za uštede pri kupnji higijenskih potrepština, prozivoda za osobnu higijenu, baby kozmetike, make upa, mirisa i ostalog Kozmo asortimana; prelistajte katalog i uvjerite se u dobre ponude. Kozmo katalog vrijedi od 12. do 25. listopada 2015. godine.

Ovoga mjeseca u Kozmo drogerijama uštedite 25 posto pri kupnji Violeta pelena, raznih vrsta, kao i 23 posto na Loreal Age Specialist kreme za lice pakiranje 50 ml, razne vrste. Kozmo katalog izdvaja i Sanex gelove za tuširanje možete nabaviti u pakiranju 1+1 gratis a 50 posto popusta ostvarite i na Colgate Sensitive Pro-Relief Sensitive i White paste za zube, 75 ml.

Nivea Express Hidratation, Anti ge i Smooth Nourishing kreme već od 14,99, 25 posto popusta na Le Petit Marseillais odabrani asortiman, 25 posto na Olival funkcionalne kreme, razne vrste 250 ml, 31 posto na Dove gelove za tuširanje raznevrste, 25 posto na Rexona dezodoranse, razne vrste, 20 posto na Kalili šampone i regeneratore 300 ml razne vrste, 25 post ona Garnier regeneratore i šampone Grow Strong također su u Kozmo katalog ponudi.

50 posto sniženi Felce Azzura omekšivači za rublje, posebna ponuda Fa baby kozmetike, 20 posto na dječji pribor za jelo s raznim motivima, 20 posto na Frutek voćne sokove, 25 posto na Johnson’s baby kozmetiku, 30 posto na Pompea rublje, 25 poto na Olea jumbo pack higijenske uloške a Libresse higijenski ulošci za samo 9,59 kuna još su neke od Kozmo akcija u listopadu koje posebno izdvaja novi Kozmo katalog.

Prelistajte cijeli Kozmo katalog i upoznajte se s kompletnom Kozmo akcijom za studeni. Pratite našu rubriku Kozmo katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz   Kozmo  parfumerije i drogerije. Ovoga tjedna provjerite i novi Kozmo katalog Beauty s mnoštvom sniženih parfema i make upa.

Za još više izbora potražite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika.

Novi Kozmo katalog vrijedi  od 12. do 25. listopada 2015. godine.