Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog vrijedi od 06.06. so 19.06.2016.

Novi Kozmo katalog donosi:  Pampers pelene Jumbo pack razne vrste + Pampers sensitive vlažne maramice 1×56 kom, 20 posto popusta na NUBY dječju galanteriju i gel za ublažavanje upaljenih desni 15 grama,  zubna pasta Himalaya Dental 100 grama u akcji 1+1 gratis, 25 posto popusta na Čupko asortiman za depilaciju lica i tijela, 30 posto na Garinier Pure linija za njegu problematične mladenačke kože, 30 posto na Garnier BB krema, 40 ml, 50 ml, razne vrste.

30 posto na Kozmo Piling za lice 75 ml, razne vrste, 30 posto na Olay asortiman za njegu lica, 30 posto na Garnier Ambre Solaire proizvodi za sunčanje, 25 posto popusta na Veet asortiman za depilaciju, na Olival čarobno suho ulje za tijelo, lice i kosu, 50 ml na Solea asortiman Univerzalne kreme, baby krema i losion poslije brijanja  također su u Kozmo katalog ponudi.

Kozmo katalog nudi Vam i 50 posto na Vademecum zubnw paste, 30 posto na kompletan Dove asortiman,  20 posto popusta na Vir ulošci za inkontinenciju 10/1, razne vrste, 25 posto na Jadran muške stopalice Golf i ženske stopalice Tren, Domestos univerzalno sredstvo za čišćenje, 750 ml, razne vrste za 9,99 kna  a uz kupnju bilo kojeg Coppertone proizvoda za sunčanje, zaštitna torbica za mobitel gratis  i brojne druge Kozmo akcije.

Prelistajte cijeli Kozmo katalog i upoznajte se s kompletnom Kozmo akcijom za lipanj. Pratite našu rubriku Kozmo katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz   Kozmo  parfumerije i drogerije. Provjerite na našim stranicama i novi Kozmo katalog s Beauty s izdvojenim ponudama iz Kozmo parfumerijeu mjesecu lipnju.

Za još više izbora potražite i druge kataloge iz naše  rubrike  Kozmetika.  Novi Kozmo katalog vrijedi  od 6. do 19. lipnja 2016. godine.