Kozmo katalog Dani obitelji

Kozmo katalog Dani obitelji

Kozmo katalog

Kozmo katalog Dani obitelji vrijedi od 09.03. do 07.04.2015 godine

Novi Kozmo katalog donosi  odlične prilike za uštedu i do 50 posto pri kupnji higiijenskih potrepština za kućanstvo i proizvoda za osobnu higijenu i njegu – prelistajte katalog, upoznajte se s akcijskom Kozmo ponudom i iskoristite dane obitelji za još povoljniju kupnju u Kozmo drogerijama. Ponuda vrijedi od 9. ožujka do 7. travnja 2015. godine.

Kozmo katalog donosi: 30 posto popusta na Blic Action jednokratne muške brijače sve vrste, 30 posto na Nivea Soft univerzalnu kremu i Nivea micelarnu vodu 3u1, 40 posto na Dusch Das gel za tuširaje razne vrste i Fa ženske dezodoranse u spreju, 30 posto na Ariel deterdžent za pranje rublja, 40 posto na Lenor omekšivače za rublje razne vrste, 25 posto na Bebimil zamjensku hranu za dojenčad, 20 posto na Violeta double care pelene i čak 50 posto na Ssenodyne paste za zube.

30 posto popusta na Afrodita kremu za lice od kamilice, Olay Total Effect 7u1 kremu za lice dnevnu i noćnu, Nivea kremu za lice 50 ml za dan i noć, Biobaza univerzalnu kremu i Nivea Pearl Beauty dezodorans, 35 posto na Palmolive kupke, razne vrste 500 ml, Nivea mlijeko za tijelo 400 ml, Atrix kremu za ruke, Afrodita proizvode za njegu stopala, Syoss Olea boje za kosu taokođer su dio nove Kozmo katalog ponude.

Od ostatka Kozmo katalog ponude izdvajamo još i: 30 posto popusta na Quando higijenske potrepštine: sredstvo za čišćenje podova 1 litra za samo 6,99 kuna, sredstvo za čišćenje stakla 750 ml za 7,99, osvježivač wc školjke za 6,99, 33 post osnižen sprej protiv kamenca za 7,99 kuna, 30 posto higijenske rukavice za 5,49 kuna, 40 posto snižene odabrane Freman maske za lice, šamponi i regeneratoro, piling za tijelo i losion za tijelo…

Prelistajte cijeli Kozmo katalog i upoznajte se s kompletnom Kozmo akcijom za siječanj. Pratite našu rubriku Kozmo katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz   Kozmo  parfumerije i drogerije. Ovoga tjedna provjerite i novi Kozmo katalog Beauty s mnoštvom sniženih parfema i make upa.

Za još više izbora potražite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika.

Novi Kozmo katalog vrijedi  od 9. ožujka do 7. travnja 2015. godine.