Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog vrijedi od 09.06. do 22.06.2014 godine

Novi Kozmo katalog – akcija od 9. so 22. lipnja u Kozmo drogerijama i parfumerijama, odlična sniženja i do 45 posto i najava akcije Dani obitelji u Kozmu, prelistajte novi Kozmo katalog i provjerite sve akcijske cijene za aktualni period. Ponuda vrijedi od 9. do 22. lipnja 2014. godine.

Iz Kozmo katalog ponude izdvajamo: 45 posto snižene Kalodone paste za zube, 20 posto snižene Colgate paste za zube, 30 posto sniženi Nivea gelovi za tuširanje, 40 posto snižen Rex deterdžent za rublje, Old Spice deo program za 17,99 kuna.

 25 posto popusta na cjelokupan Dove asortiman, 30 posto na Nivea Sun liniju, 25 posto na Nivea Visage proizvode za čišćenje lica, 25 posto na Syoss šampone i regeneratore za kostu, 20 posto popusta na Formula10.0.6 Be Pure, Detox maske za lice, 100 ml, Manhattan compact  powder&make up – puder, razne vrste,  30 posto na Čupko depilacijske trake za tijelo, 25 posto na Gliss šampone i regeneratore – popis popusta u Kozmu zaista je dugačak. Pogledajte katalog i otkrijte sve.

Između ostalih proizvoda na akcijskoj ponudi našli su se i Fax deterdžent za rublje, Ornel omekšivači, Čarli deterdžent za ručno pranje posuđa, Pampers pelene, Zewa Deluxe toalet papir, Cilit Bang, Domestos i drugi, a  Galla Be cool i  Be Green, platnene torbe od 100% lana nabavite za samo 24,99 kuna. 

Zavirite na stranice novog Koo kataloga, provjerite sve akcijske ponude do 22. lipnja i uštedite pri kupnji kozmetike i higijenskih proizvoda. Pratite i druge kataloge i letke u našoj rubrici Kozmo katalog   i ne propuštajte Kozmo akcije. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana zavirite u našu rubriku Kozmetika i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Kozmo katalog vrijedi od  9. do 22. lipnja 2014. godine.