Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog vrijedi od 09.02. do 22.02.2015.

Novi Kozmo katalog donosi:  uz dva kupljena Gliss i/ili taft proizvoda sušilo za kosu gratis, 25 posto sniženi Rosal Lip balm proizvodi, 40 posto popusta na odabrane Olival proizvode, 25 posto na sve Garnier proizvode za čišćenje lica, 20 posto na Manhattan Clearface proizvode za njegu lica, Nivea Duopack mlijeko za tijelo 250 ml za samo 24,90 kuna i druge dobre ponude – prelistajte katalog, provjerite sve snižene cijene i uštedite. Ponude vrijede od 9. do 22. veljače 2015. godine.

pregršt popust aočekuje Vas u Kozmu ovoga vikenda, ali i sve do 22. veljače. Izdvajamo:  Nivea Duopack mlijeko za tijelo 250 ml za samo 24,90 kuna, Afrodita Lovely Roses mlijeko za tijelo po super cijeni od 29,90, White glo se a dan i noć uz 50 posto popusta i zubni knac gratis, 30 posto popusta na odabrane Nivea i Labello proizvode, 25 posto na sve Olay proizvode.  Kozmo katalog donosi i akciju 25 posto sniženih Rosal Lip balm proizvoda.

Uz kupnju Nivea Q10 Pearls seuma  Nivea Q 10 mlijeko za čišćenje lica na poklon,  25 posto popusta na cijelu L’Oreal revitalift lasser renew liniju, 20 posto na Biobaza kremu za lice od manuka meda, 25 posto popustana Garnier Miracle Skin dnevnu kremu za lice 50 ml,   40 posto popusta na odabrane Olival proizvode, 25 posto na sve Garnier proizvode za čišćenje lica, 20 posto na Manhattan Clearface proizvode za njegu lica sve to dio je Kozmo katalog ponude za veljaču.

10 posto popusta na Palette Care boje za kosu, 20 posto na Syoss boje i 25 posto na Garnier Color Naturals boje za kosu i super akcija – uz dva kupljena Gliss i/ili taft proizvoda  nablagajnu preuzmite svoje sušilo za kosu gratis.  Perfex toaletni papir kamilica ili breskva troslojni u pakiranju 8+2 gratis, 35 posto popusta na Lenor Aromatherapy Relax, Spring, Summer ili loral – sada za 12,99 još su neke od Kozmo katalog ponuda.

Prelistajte cijeli Kozmo katalog i upoznajte se s kompletnom Kozmo akcijom za siječanj. Pratite našu rubriku Kozmo katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz   Kozmo  parfumerije i drogerije. Ovoga tjedna provjerite i novi Kozmo katalog Beauty s mnoštvom sniženih parfema i make upa.

Za još više izbora potražite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika.

Novi Kozmo katalog vrijedi  od 9. do 22. veljače 2015. godine.