Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog vrijedi od 16.01. do 20.01.2014 godine

Novi Kozmo katalog – Vikend najvećih ušteda – preko 50 posto sniženi artikli svih omiljenih brandova i Kozmo robnih marki Olea i drugih. Prelistajte novi Kozmo katalog i ovoga vikenda kupujte kozmetiku i higijenska sredstva uz značajne uštede. Ponuda vrijedi od 16. o 20. siječnja 2014. godine.

Nivea, Johnson’s Baby, Hipp, Oleaa i ostali popularni brandovi kozmetike sniženi su na vikendu ušteda u Kozmu i više od 50 posto. Pogledajte Kozmo katalog Vikend najvećih ušteda i pronađite sve.

40 posto snižene Sensodyne specijalne paste za zube, 40 posto sniženi Olea tekući sapuni, 45 posto sniženi Nivea Cellular proizvodi, 55 posto popusta na razne vrste Nivea deo antiperspirant stickova, 50 posto snižene pjene za kosu i još mnogo dobrih ponuda očekuje Vas u ovom izdanju Kozmo katalog.

Kozmo katalog donosi i odlične cijene Domestos sredstva za čišćenje i dezinfekciju, sada za samo 9,99 kuna, kao i Persil gela za rublje te Natur Soft papirnatih ručnika. Na drugoj stranici kataloga pogledajte i ponude sniženih Johnson’s baby i Hipp proizvoda za djecu.

Uz novi Kozmo katalog Vikend velikih ušteda na našim stranicama potražite i redovni mjesečni Kozmo katalog s detaljnim pregledom mjesečnih akcija i noviteta u Kozmo parfumerijama i drogerijama. Pratite Kozmo vikend akcije s nama i dalje i uvijek kupujte povoljno, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana potražite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika.

Kozmo katalog Vikend velikih ušteda vrijedi od 16. o 20. siječnja 2014. godine.