Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog

Kozmo katalog vrijedi od 01.04. do 16.04.2014.

Kozmo katalog – Nova ponuda super popusta iz Kozmo parfumerija – pogledajte novi Kozmo katalog i uštedite do 40 posto u aktualnom razdoblju. Ponuda iz ovog kataloga vrijedi od 1. do 16. travnja 2014. godine, a još više odličnih popusta donose novi Kozmo katalog Beauty i Kozmo vikend velikih popusta.

Iz Kozmo katalog ponude izdvajamo: 25 posto popusta na sve Nivea Pure&Natural kreme za lice, 30% popusta na kompletan asortiman Nivea roll on-ova i dezodoransa, 25 % popusta na sve Nivea Pure&Nature kreme za lice, 20% popusta na sve Wella i Wellaflex proizvode, 20 posto na Olival ulja za kosu, razne vrste te 20% popusta na kompletan asortiman Pantene šampona i regeneratora za kosu…

Novi Kozmo katalog nudi Vam i  30% popusta na John Freida Sheer blonde i brilliant brunette linije, Gliss kur tretman 125 ml samo 21,9 kuna uz kupnju Gliss šampona, 12 kuna uštede pri kupnji Schwartzkopf Perfect Mousse boje za kosu u pjeni, te snižene cijene Natural&Easy  i Nectra Color Schwartzkopf boje za kosu.

20 posto na Gillette Blue, i Gillette Fusion i Gillete mach 3, uz kupnju 2 Parodontax proizvoda na blagajni popust od 30 posto, te 40 posto popusta na Kalodont paste za zube još su neke od odličnih Kozmo katalog ponuda.

Prelistajte cijeli Kozmo katalog, saznajte sve super cijene u Kozmu i kupujte uz značajne uštede. Potražite na našim stranicama i novi  Kozmo katalog Beauty i otkrijte sve popuste na kozmetiku i parfeme, kao i  proizvode za osobnu higijenu i sredstva za čišćenje. 

Kozmo katalog vrijedi od 1. do 16. travnja 2014. godine.