Kozmo vikend akcija -15% ili -20% popusta na ukupnu kupnju

Kozmo vikend akcija sa -15 ili -20% popusta na ukupnu kupnju vrijedi od petka 25.03. do subote 26.03.2016. godine.
Za svaku kupnju iznad 100 kuna, ovog vikenda u Kozmu, na ukupnu kupnju odobrava vam se -15% popusta, a za svaku kupnju iznad 200 kuna, ostvarujete -20% popusta, također na ukupnu kupnju. Popust se obračunava na blagajni prilikom plaćanja. Popust se ne može spajati s ostalim popustima na ukupnu kupnju.
Kozmo vikend akcija je zamjenjena pa tako umjesto -30% popusta na sve proivode za bebe (ta akcija je odgođena za 1.4.2016), ovaj vikend u Kozmu ostvarite -15 ili -20% popusta na ukupnu kupnju te vrijedi od petka 25. ožujka do subote 26. ožujka 2016. Kozmo akcija ostvarite -15% ili -20% popusta na cijeli asortiman.

Ovaj vikend u Kozmo trgovinama vaš je izbor za odabir artikala za kupnju sa popustom. Izaberite iz širokog Kozmo asortimana, od kozmetike, sredstva za čišćenje kućanstva, higijenski proizvodi, proizvodi za bebe, kućne ljubimce i ostalo.
Ne propustite ovu akciju samo ovaj vikend u svim Kozmo drogerijama.
Popust se ne odnosi na artikle koji su već na akciji. Proizvodi nisu dostupni u svim Kozmo drogerijama. Za eventualne tiskarske pogreške ne preuzimamo odgovornost. Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu proizvoda.
Posljednje Kozmo akcijske kataloge prelistajte u rubrici Novi Kozmo katalog.

Kozmo vikend akcija

Kozmo vikend akcija