Kozmo vikend akcija čišćenje i osobna higijena

Kozmo vikend akcija -30% popusta na sredstva za pranje i čišćenje te proizvode za osobnu higijenu vrijedi od petka 22.04. do nedjelje 24.04.2016. godine.
Ovaj vikend u Kozmu na akciji potražite sljedeće asortimane na popustu:

– 30% popusta na proizvode za pranje i čišćenje: deterdženti za rublje, suđe, omekšivači, proizvodi za čišćenje kupaone, proizvodi za čišćenje kuhinje, …

– 30% popusta na proizvode za osobnu higijenu: higijenski ulošci, toaletni papir, papirnati ručnici, perzervativi, blazinice, …

Posebna ponuda ovaj vikend, samo na Finish asortiman deterdženata za strojno pranje suđa, ostvarite -35% popusta. U ovu akciju ubrajaju se tablete za perilicu posuđa, sol, sjajilo te osvježivač perilice posuđa.
Kozmo vikend akcija na sve za čišćenje i higijenu vrijedi od petka 22. travnja do nedjelje 24. travnja 2016. Kozmo akcija ostvarite -30% popusta na sve za čišćenje i higijenu.
Ne propustite ovu akciju samo ovaj vikend u svim Kozmo drogerijama.
Popust se ne odnosi na artikle koji su već na akciji. Proizvodi nisu dostupni u svim Kozmo drogerijama. Za eventualne tiskarske pogreške ne preuzimamo odgovornost. Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu proizvoda.
Posljednje Kozmo akcijske kataloge prelistajte u rubrici Novi Kozmo katalog.

Kozmo vikend akcija čišćenje

Kozmo vikend akcija čišćenje