Super Konzum

Super Konzum

Super Konzum

Informacije o Super Konzum prodavaonicama koje Vas mogu zanimati

U nastavku Vam donosimo informacije o rasprostranjenosti Super Konzum prodajnih mjesta u Hrvatskoj, adrese, brojeve telefona i radno vrijeme svih Super Konzum prodavaonica, kao besplatni telefon Konzuma. Provjerite ponudu Super Konzum prodavaonica te prelistajte online Konzum katalog za još više informacija!

Gdje pronaći Super Konzum i kakvu ponudu možete očekivati

Super Konzum prodavaonice su najveći format prodavaonica ovog trgovačkog lanca u Hrvatskoj. Podsjećamo Vas da osim Super Konzum prodavaonica Konzum možete pronaći još u formatima malih Konzum i srednjih Konzum Maxi prodavaonica. Konzum ima 53 prodajna mjesta najvećeg formata, koja su dobro rasprostranjena pa Super Konzum možete naći zaista u svakom dijelu Hrvatske. Super Konzum prodavaonice otvorene su tako i u manjim naseljima, dok ih u najvećim gradovima ima i više, kao npr. U Zagrebu čak devet. Za kompletan popis Super Konzum prodavaonica s adresama i kontakt podacima pogledajte listu u prilogu.

Super Konzum prodajna mjesta nude Vam najširi izbor bogatog Konzum asortimana; kompletan izbor prehrambenih proizvoda, uključujući robne marke K plus, Standard, K home i Volim najbolje te Rial, svježe pekarske proizvode, gotova jela, kao i ribarnicu, mesnicu, svježe voće i povrće. Osim toga Super Konzum prodavaonice imaju i odjele odjeće, rublja i kućnog tekstila te papirnice s darovnim programom. Pronaći ćete i audio video i informatičku opremu, bijelu tehniku, male kućanske aparate, osobne higijenske potrepštine i sredstva za održavanje čistoće i svu ostalo robu široke potrošnje. U većini Super Konzum prodavaonica pronaći ćete cvjećarnice sa svježim i suhim cvijećem, aranžmanima i ukrasnim posudama, kao i Tisak kioske. U većini Super Konzum prodavaonica čeka Vas i kafić, za predah nakon kupnje. Pogodnosti Multiplus kartice vjernosti možete ostvariti u svim Superkonzum trgovinama.

Super Konzum prodajna mjesta nude Vam i razne usluge. Izdvajamo mogućnost plaćanja računa u 47 Super Konzum mjesta, među kojima su sve Super Konzum Zagreb prodavaonice. U odabranih 47 Super Konzum prodavaonica možete platiti račune American Express, Diners, HRT, Plinara Zagreb, HEP, Jedinstvena uplatnica Grad Zagreb, RI stan, T-Com, T-Mobile, Varaždinski komunalac, VIPnet, Vodovod i kanalizacija Split, DUKOM, Metronet, Optima Telekom, EPH-pretplata na tiskovine, B net, kao i mnogih drugih. Računi se plaćaju gotovinom uz naknadu od 2,90 kn, a za račune Dukom d.o.o. i Atlas d.d. bez naknade.

Za kupnju u Super Konzum prodavaonicama odobrava se gotovinsko i kartično plaćanje, kao i plaćanje na rate, ovisno o kartici i iznosu kupnje. Većina Super Konzuma (ali ne svi) nude i usluge otkupa ambalaže. Za najtočniju informaciju obratite se na besplatni Konzum telefon 0800-400-000 ili e-mail konzum@konzum.hr. ili na telefon Vašeg Super Konzum centra. Sve telefone i adrese Super Konzum prodavaonica donosimo Vam u prilogu!

Super Konzum u Konzum katalozima

Izdvojenu ponudu Super Konzum prodavaonica pronađite u Konzum katalozima. Konzum katalozi izdaju se redovito, obično tjedno i sve ih možete pronaći na našim stranicama. Provjerite aktualni Konzum katalog za najbolju ponudu Vašeg Super Konzum marketa.

Super Konzum akcije

Super Koznum akcije također su oglašene u Konzum katalozima. Kako je Super Konzum najveći format Konzum prodavaonica, često se izdvojene akcijske ponude odnose upravo na Super Konzum prodavaonice. Pretražite Konzum katloge na našim stranicama i pronađite sve akcije u Vašem Super Konzum marketu.

Aktualne Konzum akcije u domaćim trgovinama, možete pogledati na vezi u nastavku: Konzum akcija. Posljednje Konzum kataloge s posebnim ponudama za ovaj tjedan, prelistajte na ovoj vezi: Konzum katalog.

Radna vremena Konzum i Super Konzum trgovina u cijeloj Hrvatskoj možete pogledati ovdje: Konzum radno vrijeme.

Ukoliko redovno posjećujete Super Konzum prodavaonice, javite nam kako ste zadovoljni ponuđenim proizvodima, dnevnim i vikend akcijama kao i kvalitetom osoblja. Želimo čuti vaša iskustva, dobra i loša, u Super Konzum trgovinama.