Konzum Rijeka

Konzum Rijeka

Konzum Rijeka

Informacije za Konzum Rijeka prodajna mjesta

Pročitajte u nastavku sve važne informacije za Konzum Rijeka prodajna mjesta; adrese Konzum Rijeka trgovina, brojeve telefona, radno vrijeme, formate i ponudu Konzum Rijeka prodavaonica. Pronađite najbolju ponudu Konzum Rijeka trgovina u Konzum katalozima, pratite akcije u Konzum Rijeka prodajnim mjestima.

Konzum Rijeka prodavaonice

U Rijeci je najveći domaći trgovački lanac prisutan sa četiri prodavaonice, od kojih su dvije Konzum Rijeka prodavaonice malog formata te dva prodajna mjesta najvećeg formata, Super Konzum Rijeka.

Male Konzum Rijeka prodavaonice smještene su na adresama Vatroslava Lisinskog 2 i Cavtatska 2C. Konzum Rijeka na adresi Vatroslava Lisinskog broj 2 za Vas je otvorena svakim radnim danom od ponedjeljka do subote od 07:00 do 20:00 sati, a nedjeljom od 07:00 do 14:00 sati. Konzum Rijeka na adresi Cavtatska 2C otvoren je od ponedjeljka do subote u vremenu od 07:00 do 20:00 sati, a nedjeljom: 07:00-13:00. Male Konzum Rijeka prodavaonice nude Vam široki asortiman robe široke potrošnje (prehrambeni proizvodi među kojima se izdvajaju svježe voće i povrće, kućanske potrepštine i sl.) po povoljnim cijenama. U prodavaonici Konzum Rijeka u Cavtatskoj možete koristiti i uslugu plaćanja računa. Najpovoljniju kupnju i u malim Konzum Rijeka prodavaonicama možete ostvariti odabirući proizvode trgovačke marke K-plus.

Super Konzum Rijeka prodavaonice smještene su na adresama Osječka 67A te Janka Polića Kamova 81 A. Super Konzum Rijeka u Osječkoj smješten je u Trgovačkom centru Škurinje te je za Vaše posjete otvoren radnim danom od ponedjeljka do subote 08:00 do 21:00 sat, te nedjeljom

Od 08:00-14:00 sati. Drugi Super Konzum Rijeka nalazi se u Trgovačkom centru Tower Centar Rijeka. Radno vrijeme Super Konzum Rijeka u Tower Centru je od ponedjeljka do petka u vremenu od 13:00-21:00, subotom od 09:00 do 21:00 te nedjeljom od 10:00 do 21:00 sat. Ovo netipično radno vrijeme od ponedjeljka do petka prilagođeno je rasporedu radnog vremena u Tower centru. Super Konzum Rijeka prodavaonice nude Vam kompletan Konzumov asortiman. Napominjemo da je Konzum Rijeka u Tower Centru kada je 2006. godine otvoren bio do tada najveće Konzum prodajno mjesto u Hrvatskoj, na 5.877 m2 prodajne površine i ponudom više od 40.000 artikala. U Super Konzum Rijeka prodavaonicama pronaći ćete tako osim prehrambenih proizvoda, među kojima izdvajamo zelene tržnice sa većinom domaćim proizvodima, pekarnice, delikatesne proizvode, ribarnice, vinoteke, gastro odjele, niz drugih specijaliziranih odjela kao što su odjel tehničke opreme, malih kućanskih aparata, tekstila i kućnog tekstila, posuđa i ostalih sitnica za domaćinstvo. Parking za kupce kod oba Super Konzum Rijeka prodajna mjesta je osiguran, u sklopu parkinga trgovačkih centara.

U oba Super Konzum Rijeka prodajna mjesta možete obaviti plaćanje Vaših računa, prema uvjetima i sa naknadama koji inače vrijede za ovu uslugu u Konzumu, a Super Konzum Rijeka prodavaonice vrše i otkup ambalaže.

Napominjemo da za je najtočnije podatke o raspoloživim uslugama i proizvodima u određenoj Konzum Rijeka prodavaonici najbolje provjeriti na telefone Konzum Rijeka koje Vam donosimo u prilogu. Na području Rijeke dostupna i kupnja putem Internet Konzum prodavaonice uz plaćenu dostavu.

Konzum Rijeka u Konzum katalozima

Konzum Rijeka prodajna mjesta pronađite u Konzum katalozima. Prelistajte revodite Konzum kataloge te provjerite da li je za Konzum Rijeka prodajno mjesto izdan poseban katalog. Uštedite sebi vrijeme i novac, najbolju ponudu Vaše Konzum Rijeka prodavaonice potražite u online katalogu prije odlaska u kupnju. Sve Konzum kataloge možete pronaći na našim stranicama. Proverite važeće Konzum kataloge, odaberite Konzum katalog koji Vas zanima i pronađite najbolju Konzum Rijeka ponudu.

Konzum Rijeka akcije

Vjerojatno Vam je poznato da su u Konzumu česte akcijske prodaje. Sve ovakve akcije, sniženja i rasprodaje popraćene su posebnim kataloškim izdanjima. Pronađite Konzum Rijieka akcije u skupnim Konzum katalozima koji se odnose na sva prodajna mjesta u zemlji ili potražite poseban katalog akcije za neku vrstu proizvoda. Za akcije u tijeku pregledajte popis aktualnih Konzum kataloga na našim stranicama i odaberite što Vas zanima.

Ostvarite uštedu novca i vremena, prelistajte online Konzum kataloge i odaberite najbolju ponudu prije odlaska u kupnju.

Za zadnje objave o Konzumu koje uključuju i obajve o Konzum Rijeka poslovnicama sljedite ovu vezu: Konzum Rijeka. Za aktualne katalog akcije prehrane i ostalih proizvoda iz Konzuma sljedite ovu vezu: Konzum katalozi. Za zadnje ponude u sklopu dnevnih i vikend akcija sljedite ovu vezu: Konzum akcija.

Konzum radna vremena svih poslovnica, kao i Riječkih pogledajte ovdje: Konzum radno vrijeme Rijeka.

Da li ste već imali priliku osobno posjetiti Konzum Rijeka prodajne jedinice?
Javite nam vaše zadovoljstvo viđenim. Da li je Konzum Rijeka ponuda jednako atraktivna kao i u ostalim centrima i da li je osoblje uslužno i spremno pomoći kupcu u nevolji 🙂 – Važno nam je vaše mišljenje o Konzum Rijeka trgovinama, komentirajte niže.