Konzum prodavaonice

Konzum prodavaonice

Konzum prodavaonice

Najvažnije informacije za Konzum prodavaonice

U nastavku donosimo generalne detalje o Konzum prodavaonicama koji bi vas mogli zanimati i koji bi vam mogli biti od koristi. Na dnu se nalazi veza na popis Konzum prodavaonica s tipom Konzum prodavaonice, pripadajućom adresom i radnim vremenom pojedine Konzum prodavaonice.

Konzum prodavaonice – vrste

Kozum Hrvatska d.d. je vodeći je maloprodajni trgovački lanac u Hrvatskoj sa više od 700 prodavaonica u zemlji. Konzum prodavaonice su raspoređene doslovno u svakom dijelu zemlje od najmanjih mjesta do najvećih gradskih središta. Konzum prodavaonice u Zagrebu su najbrojnije. Postoje tri kategorije Konzum prodavaonice: male prodavaonice, srednje Konzum Maxi prodavaonice i najveće Super Konzum prodavaonice, veće od 1000 m2. Konzum prodavaonice u Hrvatskoj posjeti svakodnevno više od 650.000 kupaca! Konzum prodavaonice u Bosni i Hercegovini naći ćete pod imenom Konzum Bosna i Hercegovina a u Srbiji Konzum posluje kao Idea, sa ukupno oko 2000 prodavaonica.

Osim klasične Konzum prodavaonice, dostupna je i Internet Konzum prodavaonica, koja je započela s radom 2002. godine kao prva Internet prodavaonica mješovite robe u Hrvatskoj. Ponuda Internet Konzum prodavaonice dostupna Vam je i putem mobilne aplikacije na bazi Androida. Konzum prodavaonice putem Interneta Vam nude preko 20000 proizvoda, ali za sada je dostava moguća samo na području Zagreba, Osijeka, Rijeke i Splita. Dostava Internet Konzum prodavaonice se naplaćuje prema vrijednosti narudžbe, a dostupna je i usluga “Po Kupi” – osobno preuzimanje narudžbe bez troškova dostave, za sada samo na području Zagreba, Splita i Osijeka.

Konzum prodavaonice – ponuda

Konzum prodavaonice nude Vam sve kategorije robe široke potrošnje: svu prehranu i piće, svježe pekarske proizvode i gotova jela, higijenske potrepštine, ali i program papirnice i knjižare, odjeću, rublje, kućni tekstil, posuđe, bijelu tehniku, audio, video i informatičku opremu, alate, vrtni namještaj, cvijeće i ostalo. Konzum prodavaonice nude Vam čak i usluge platnog prometa, a unutar Konzum prodavaonice često se nalaze i Tisak kiosci. Najveće Konzum prodavaonice u pravilu imaju i caffe bar za Vaše osvježenje nakon kupnje. Sve ove usluge i proizvodi nisu dostupni u svim kategorijama trgovina već se ponuda razlikuje prema veličini Konzum prodavaonice (male prodavaonice, srednje Konzum Maxi prodavaonice i najveće Super Konzum prodavaonice) pa Vam savjetujemo prije odlaska u kupnju provjeriti ponudu na kontakt telefon pojedine Konzum prodavaonice. Konzum ima vlastite trgovačke marke K plus sa podkategorijama Standard, K plus, K home i Volim najbolje te Rial, kao marku distributera, marke omiljene među Konzum kupcima zbog povoljne cijene i ujednačene kvalitete. U ukupnoj ponudi Konzum prodavaonice hrvatski proizvodi su zastupljeni preko 80%.

Vjernost kupaca Konzum prodavaonice nagrađuju pogodnostima kroz program Multipluscard.

Konzum prodavaonice odobravaju gotovinsko i kartično plaćanje. Za točnu informaciju o svakoj prodavaonici i sva dodatna pitanja možete se obratiti na Konzum besplatni telefon 0800-400-000 ili e-mail: konzum@konzum.hr. ili na telefon Vaše Konzum prodavaonice. Sve telefone i adrese Konzum prodavaonice donosimo Vam u prilogu!

Konzum prodavaonice u Konzum katalozima

Konzum redovito izdaje kataloge, najčešće na tjednoj bazi, u kojima Vam prezentira svoju ponudu, izdvaja najatraktivnije artikle i najpovoljnije cijene, i obavještava Vas o novostima. Konzum katalozi mogu biti izdani za područje cijele Hrvatske i sve veličine Konzum prodavaonice ili specijalizirani za neka prodajna mjesta. Pregledajte popis aktualnih Konzum kataloga i pronađite ponudu koju želite pogledati. Pronađite ponudu vaše Konzum prodavaonice u Konzum katalogu.

Konzum prodavaonice akcije

Konzum akcije su dosta česte a redovito su popraćene specijalnim izdanjima kataloga. Za akcije i sniženja koje vrijede za sve Konzum prodavaonice pregledajte skupni Konzum akcije katalog ili potražite akcije Vaše Konzum prodavaonice u posebnom katalogu.

Pogledajte koji su novi Konzum katalozi i koje su zadnje Konzum akcije te potražite ponudu Vaše Konzum prodavaonice prije odlaska u kupnju, uštedite si vrijeme i novac!

Ovdje pogledajte popis Konzum prodavaonica u Hrvatskoj, radno vrijeme, adresu i lokaciju Konzum prodavaonica. Pratite ovaj link: Konzum radno vrijeme.

Za popis Konzum prodavaonica u Zagrebu, također s adresom, radnom vremenom i kontakt telefonima, pratite ovaj link: Konzum prodavaonice Zagreb.

Sve objave o Konzumu, pratite u rubrici: Konzum.